Hollandaca Ogrenmek Icin Okul ?

Hollandada Yasam nasildir. Nerede nasil davranmali? Hollandadaki gunluk yasamla ilgili ip uclari

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Pasha
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: Amsterdam

Hollandaca Ogrenmek Icin Okul ?

Mesaj gönderen Pasha »

Turk degilde hollandalilarin kendi okuluna gitmek istiyorum hollandaca cok fazla bilmiyorum ama orda onlarla konusmak icin gayret ederek daha iyi gelistirebilirim kendimi diye dusunuyorum varmi bildiginiz okul yoksa turk okulunami gideyim?

Not. Konuyla alakali degil ama, ben 3 aylik vize aldim burda insaat firmasi actik abimle ortagim oylelikle vize aldim ve avukat benden resim istedi oturum karti icinmis sasirdim kaldim acikcasi nedir ne degildir fikriniz varmi?

arar_55
Gonullu
Gonullu

Re: Hollandaca Ogrenmek Icin Okul ?

Mesaj gönderen arar_55 »

Pasha yazdı:Turk degilde hollandalilarin kendi okuluna gitmek istiyorum hollandaca cok fazla bilmiyorum ama orda onlarla konusmak icin gayret ederek daha iyi gelistirebilirim kendimi diye dusunuyorum varmi bildiginiz okul yoksa turk okulunami gideyim?

Not. Konuyla alakali degil ama, ben 3 aylik vize aldim burda insaat firmasi actik abimle ortagim oylelikle vize aldim ve avukat benden resim istedi oturum karti icinmis sasirdim kaldim acikcasi nedir ne degildir fikriniz varmi?
Degerli insan ind yerlesim karti(vergi numaraniz) olmazsizin calisma olmaz lakin 3 aylik geri Donus vizesi islemi(uzatma)uygulamasi olabilir!!

Is yeriinde ki muhasebe islemlerinde hatali bilgiler vermeyiniz!!

Bolgelerinizde ucretle Hollandaca ders ozel veren insanlar bulunuyordur
www.marktplaats.nl
www.speuders.nl
Hangi bolgedesin bilmiyorum o yuzden link takip ediniz!

Ozel hollandaca ders veren insanlar(Egitimciler)her bolgede bulunur!
Resmi okullarda kayit olma sansin yoktur!
Uzakdan Mektupla Egitim gibi kurumlarin derslerine katilabilirsiniz!

www.nti.nl
izleyiniz!! bu topicde ozel ders veren insanlarim isim ve adresleri bulunuyor bakiniz!!
http://www7.yoog.com/search.php?q=neder ... aal+cussus

Pasha
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: Amsterdam

Re: Hollandaca Ogrenmek Icin Okul ?

Mesaj gönderen Pasha »

arkadasim sirketim war ve ac kalmamak icin calısmam gerek nasıl gecınecem calısmazsam? Ind de bilıyor ama hcbrsey yapamıyor. Yalns bilgi werdgmz yok

“Hollandada Yasam - Kanunlar” sayfasına dön