yine guldurdun beni arkdsm,,,,
walla okadar sinirliyimki soylediklerim soyleyemediklerimin yaninda mikroskopla 1000 kere buyutsen anca gorunur arkdsm,,,
(Lutfen okuyun)Wilders Londra'da Peygamberimize ve ....
Moderatör: sansli
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: (Lutfen okuyun)Wilders Londra'da Peygamberimize ve ....
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- pars
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Ne yazikki wilders ve dusunceleri marjinal ve azinlik bir grubun dusuncelerini temsil etmiyor avrupada ve hollandada insanlarin cogu wilders gibi dusunmeye basladi, secim sonuclarindan asiri sagci ve fasist akimin bir cok avrupa ulkesinde yukseliste oldugunu goruyoruz, Bunun en onemli sebeplerinde biri beceriksiz avrupali politikacilarin kendi hatalarini ortbas etmek icin her olumsuzlugun sebebini gocmenlermis gibi gostermesidir, gocmenlerinde sutten cikmis ak kasik olmadiklari kesin, ancak butun sorunlarin ve problemlerin kaynagi oldugunu soylemek ahmaklikdan baska bir sey degil, Avupa ulkelerinde islamiyete ve muslumanlara karsi olusan olumsuz algilama da yine ne yazikki Islam adina yapilan teror saldirilari ve benzer eylemlerin sonucudur diyebiliriz, Zaten yuzlerce yildir avrupa toplumunda var olan olumsuz islam ve musluman algisini dahada derinlestirmektedir, Wilders yada avrupada bulunan diger fasist ve irkci akimlar da kendilerine taban bulmakda pek zorlukda cekmiyorlar, Avrupa birliginin felsefesi olan insan haklari demokrasi esitlik ozgurluk gibi kavramlar, avrupa halklarindan fazla karsilik bulamadi, demokrasiyi esitligi insan haklarini ozgurlugu sadece kendileri icin istediler, yabancilara, muslumanlara hak alma sirasi geldiginde burun kivirmaya, ayak surumeye basladilar, Avrupa aslinda eski avrupa, Unutmamak lazim gelirki cok degil bundan 65 yil kadar once bu modern ve sozde medeni avrupa topraklari uzerinde firinlar kurulup insanlar yakildi, dunya tarihinin gordugu en kanli ve zalim savaslar yasandi, Avrupa ulkelerinin aslinda birbirlerine karsi bile tahamulleri yok, kaldiki muslumanlara ve islam dunyasina karsi olsun, Avrupanin siyasi ve ekonomik anlamda birliginin dagilmasi cok uzak gorunmemektedir, Onumuzdeki yillarda wildersler ve onun gibiler avrupanin yonetiminde soz sahibi olacaklar, Gocmenleri ve muslumanlari zor gunlerin bekledigi bir gercek, Gocmenlerin ve muslumanlarin yapmasi greken her secimde sandiga giderek oylarini kullanmlari ve geleceklerine sahip cikmalaridir, oy kullanma hakki olupda secimlerde sandiga kadar gidip oy kullanmaya tenezzul etmeyenlerin wildersden sikayet etmeye hic haklari yok!!!! Daha bir hafta once belediye secimleri vardi, fark ettiyseniz buyuk cogunluk oy kullanmayi angarya bir is olarak gorup, sandiga kadar gitmediler, aslinda kullanmadiklari her oy wilders e atilmis bir oy anlamina geldi,
Saygilar
Saygilar
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
kesinlikle katiliyorum gercekten insanlarimiz sandik basina gidip oy kullanma haklarini bi yuk gereksiz bisey olarak goruyolar sonrada bu adamlar nasil seciliyo diyolar LUTFEN HERKES (HAKKI OLAN HERKES) 9 HAZIRANDA OYUNU KULLANSIN YOKSA GERCEKTEN ISTENMEYEN KISILER BASA GELDIGINDE YAPACAK HIC BISEY KALMICAK,,,,pars yazdı: Onumuzdeki yillarda wildersler ve onun gibiler avrupanin yonetiminde soz sahibi olacaklar, Gocmenleri ve muslumanlari zor gunlerin bekledigi bir gercek, Gocmenlerin ve muslumanlarin yapmasi greken her secimde sandiga giderek oylarini kullanmlari ve geleceklerine sahip cikmalaridir, oy kullanma hakki olupda secimlerde sandiga kadar gidip oy kullanmaya tenezzul etmeyenlerin wildersden sikayet etmeye hic haklari yok!!!! Daha bir hafta once belediye secimleri vardi, fark ettiyseniz buyuk cogunluk oy kullanmayi angarya bir is olarak gorup, sandiga kadar gitmediler, aslinda kullanmadiklari her oy wilders e atilmis bir oy anlamina geldi,
Saygilar
hollandadayim(2008-5)
- beugos
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: alanya
- Yabanci_Ulke: hollanda-noordwijkerhout