sansli yazdı:justitie ve nederlands arkdslarim cok tesekkur ederim hemen ilgilendiginiz icin...ben kara kara dusunuyorum 1.5 ay sonra 3 senem doluyo suan basvursam ne olur acaba diye ama kanun yasalasmis demissin justitie arkdsm,,,su halde nasil olucak ne olucak bilmiyorum...hollandada hic calismadim sadece 2 ay gonullu olarak portfolio hazirlamak icin calismistim okadar,,,bildiginiz uzre henuz mbo ya baslayamadimki bitirmis olayim...hic bisekilde sartlar uyusmuyo yani nasil olacak ne olacak hic bilmiyorum...
En iyi okul bence.Zaten devlet studie financering veriyor 30 yasina kadar. Hollanda devletinin vatandasligi zorlastirmasinin altinda kesinlikle ileriye donuk nedenler vardir.
Hollanda yabancilar yasasina gore devletin oturum kartini iptal etme yetkisi var elinizdeki kartiniz suresiz olsa dahi sizi hemen sinirdisi etmez ama size 6 ay veya 1 yil gibi sure verir sonra kartin suresi dolar sizden ulkeyi terk etmeniz istenir etmezseniz otomatikmen kacak duruma dusersiniz yakalandiginiz an sinirdisi edilir ve avrupaya belirli sure icerisnde girme yasagi gelir.