SINAV TECRUBEM MUTLAKA OKUYUN
Moderatör: sansli
Re: SINAV TECRUBEM MUTLAKA OKUYUN
bana yardimmci olacak fikir vereck kimse yokmu,,herkesin yasi doldumu yas duurmundan bekleyen yokmu...help help help buarada bende yesillendirilmisim tesekkurler site yoneticilerine ,,,,
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven
Tebrıkler arkadasım,
Darısı vızene ınsallah.
Allah hepımızın yardımcısı olsun..
Darısı vızene ınsallah.
Allah hepımızın yardımcısı olsun..
amin amin amin(uc kere soyleyince meleklerde duyarmis) cumlemizi rabbim sevdiklerine bian once kavustursun,,,5 sene bitcek nerdeyse evleneli artik isimiz olsun
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda
amin amin amin arkdsm darisi herkesin basina ins ins ins ,,,
siz sinav icin tarih aldinizmi acaba,,,
bide sinav icin nacizane (yazimda yanlislik varsa kusura bakmayin)
tavsiyem size olabildigince konusmaya calisin,hic susmayin gerci herkes soyluyo ama bende soyelyim dedim,zaten eger ank dan aldiysaniz ordaki sinav gorevlileri cok yardimseverler cok ilgileniyolar,biraz baslarda bekliyolar yaninizda,net ve yuksek sesle konusmanizi agzinizdan cikan her kelimenin size arti puan getirecwgini turkcesini anlamaya calismamanizi ne duyduysaniz onu soyleminizi soyluyolar,ben cok dikkat ettim bayanin soylediklerine anlamaya calismadim ozelikle hkye bolumunde agzima ne geldiyse soyledim,belki hic alakasi olmayan seyler soyledim ama susmadim,mesela siz hikaye bolumunde diyelimki size cocuklu bi hikaye anlatiyolar siz anladiklariniz aklinizda tuttuklarinizi soyleyi n daha sonra bildiginiz kelimeleri soyleyin sirayalin ben oyle yaptim sahsen,een auto, sportmen man,television kijken fln akliniza ne gelirse cunku o bolumde sizin telafuzunuza ve nasil konuatugunuza veya konusmaya calistiginza bakiolar,,saygilar
siz sinav icin tarih aldinizmi acaba,,,
bide sinav icin nacizane (yazimda yanlislik varsa kusura bakmayin)
tavsiyem size olabildigince konusmaya calisin,hic susmayin gerci herkes soyluyo ama bende soyelyim dedim,zaten eger ank dan aldiysaniz ordaki sinav gorevlileri cok yardimseverler cok ilgileniyolar,biraz baslarda bekliyolar yaninizda,net ve yuksek sesle konusmanizi agzinizdan cikan her kelimenin size arti puan getirecwgini turkcesini anlamaya calismamanizi ne duyduysaniz onu soyleminizi soyluyolar,ben cok dikkat ettim bayanin soylediklerine anlamaya calismadim ozelikle hkye bolumunde agzima ne geldiyse soyledim,belki hic alakasi olmayan seyler soyledim ama susmadim,mesela siz hikaye bolumunde diyelimki size cocuklu bi hikaye anlatiyolar siz anladiklariniz aklinizda tuttuklarinizi soyleyi n daha sonra bildiginiz kelimeleri soyleyin sirayalin ben oyle yaptim sahsen,een auto, sportmen man,television kijken fln akliniza ne gelirse cunku o bolumde sizin telafuzunuza ve nasil konuatugunuza veya konusmaya calistiginza bakiolar,,saygilar