SINAVI KAZANDIMMMMM....EMRAH

Uyum Sinav tecrubeleriniz. Uyum sinavindan sonra; kazanmissaniz yada kaybetmisseniz neler yapmalisiniz...

Moderatör: sansli

emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
İletişim:

Re: SINAVI KAZANDIMMMMM....EMRAH

Mesaj gönderen emrahtr »

Alle goede dingen komen langzaam..

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen emrahtr »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

saol arkdsm ins ins ins hepimizin vizesi en cabuk zmanda ckar rabbimin izniyle her sey olur,,,5 sene bekledim sunun surasinda yasimi doldurmama 2 hafta fln kaldi bekliyoruz bakalim,,,ya obur tarafta dikkatimi ceken bisey oldu sen vize tarhimi martin 20 sine verdiler sonra aradilar 11 marta cektiler demisin sinav icinmi demek istedin,,bide evlilik tarihin yanlis yazmissin galiba 2008 ocak 4 demissin altina da esim haziran da dogum yapicak demissin,,,tarihlerde bi karisiklik oldu galiba,,,bide arkdsm esine gondercksen orjinalini aman tahutlu gonder orda kaybolma ihtimali daha dusuk bilgine,,,allah yardimcimiz olsun ins ins ins,,,bu arada su 6 gunde vizesi cikan arkds dogrucuysa masallah nerde bizde o sans keske bizede denk gelse oyle iyi vicdnli bi ind gorevliside hemen onaylasa da kavussak sevdiklerimize,,,ins ins ins,,,,
hollandadayim(2008-5)

emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen emrahtr »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

hadi yaa aaa kim napcaksa senin fotokopileri haay allah yaa halbuki biz neler icin ugrasiyoruz neler icin bunlari gonderiyoruz eslerimize neden yapiolar kim veya kimler yapiolar anlayamiorum yaa napcaksiniz siz baskasinin pasport fotokopisini hayret bisey yaa,,,aman arkdsm sen tahutlu gonder biraz daha pahali ama daha garantili,,,buarada ozur dilerim arkdsm benimki biraz haatta biraz degil baya bi ozel soru oldu,,,pot kirdim galiba tarihlerr konusunda :oops: ,,,tekrar ozuur dilerim kusura bakma,,,son olarak arkdsm sen sen ol resmi evraklarini her zaman tahutlu gonder yoksa insanin basina sende oldgu gibi olmadik isler gelebiliyor,,,hem tahutlu asagi yukari 10 gunde giderken digeri dha uzun bi zman aliyor,,,snada iyi geceler arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)

emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen emrahtr »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

evet mantikli arkdsm oyle yapmak zamandan kazanirsiniz,,,ama esin ciktinin net olmasina ozellikle dikkat etsin ona dikkat ediyolarmis fotokopinin net olmasina,,,hayirlisi olsun bakalim arkdsm ins ins ins cabucak cikar seninkide hepimizinkide ben daha gerci ssuan evrak toplama asamasindayim cogu bitti bi sinav kazandi belgesinin fotokopisi kaldi gerci cektirmistim ama esime yolladim nolur nolmas onda da bulunsun bi kopya dedim,,,daha nisana kadar bosu bosuna beklicem yani,,,bisey yapamadan,,,artik nisanin 1 inden sonra benimde sabirla beklicem gunler baslicak bakalim hayirlisi olsun GEC OLSUN GUC OLMASIN TEMIZ OLSUN OLUMLU OLSUN INS INS INS,,,
hollandadayim(2008-5)

seher
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen seher »

selam baslıca tebrıkler
ben 11 eylul de sınava gırmıstım 24 ekımde sınav sonucum gelmıstı bız sınav sonucunu otomatık olarak ınd sıstemınden gorunecegını dusunerekten sınav sonucunu almadan 22 ekımde basvuruyu yaptık fakat bır hafta sonra sınav sonuc belgesı yok dıye eksık evrak dıye posta aldık bıze fax no ve posta adresı gonderdıler bız bunları fax gonderıp postaladık 6 hafta sonra bız eksık evragınızı almadık dıye cevap yazdılar yenıden gonderdık ve uzerınden ucbucuk ay gectı halen cevap yok sınav sonucun gelmezse konsoloslugu arayıp neden gelmedıgını arastı ve u.p.s korgo ya sordur sınav sonucunu fotokopısını ıadelı taahutlu olarak esıne gonder ıhmale gelmıyor en kucuk nokta cok zaman alıyor bu konuda... umarım sende cok beklemezsın
ALLAH YARDIMCIN :geek: :geek: :geek: :geek: OLSUN

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

seher yazdı:selam baslıca tebrıkler
ben 11 eylul de sınava gırmıstım 24 ekımde sınav sonucum gelmıstı bız sınav sonucunu otomatık olarak ınd sıstemınden gorunecegını dusunerekten sınav sonucunu almadan 22 ekımde basvuruyu yaptık fakat bır hafta sonra sınav sonuc belgesı yok dıye eksık evrak dıye posta aldık bıze fax no ve posta adresı gonderdıler bız bunları fax gonderıp postaladık 6 hafta sonra bız eksık evragınızı almadık dıye cevap yazdılar yenıden gonderdık ve uzerınden ucbucuk ay gectı halen cevap yok sınav sonucun gelmezse konsoloslugu arayıp neden gelmedıgını arastı ve u.p.s korgo ya sordur sınav sonucunu fotokopısını ıadelı taahutlu olarak esıne gonder ıhmale gelmıyor en kucuk nokta cok zaman alıyor bu konuda... umarım sende cok beklemezsın
ALLAH YARDIMCIN :geek: :geek: :geek: :geek: OLSUN

aaa arkdsm neden o kadar gec geldi kagidin anlamadim,benimki 4 gunde geldi ben 2 ocak sali gunu girdim sinava 6 ocak cumartesi gunu elime ulasti hatta ben gec bile geldi dedim cunku bayan 2 ocakta bugun de gelebilir bugun olmaassa kesin yarin kargoya verilir yarin en gec obur gun eline ulasir demisti,,gerci ben erken gelsede bi islem yapamiyorum cunku haaalaa yas durumundan bekliyorum 5 senedir,,,ama dedigim gibi 4 gunde geldi benimki,,,fax olayi soyle olabilir ona dkkat etmekte fayda var arkdslr egerki fax makinesi otomatik e baglanmissa siz ne zaman gonderirseniz gonderin aksam yada sabah oglen farketmez basinda biri olamsa bile tel calar calar sonra otomatik olarak kendi alir cikartirmis fax i ama otomatik degilse ve karsida tel basinda birisi yoksa tel calar calar acan olmayinca fax gitmezmis karsi tarafa,,,siz siz olun buna dikkat edin arkdsm seninkide buyuk ihtimal boyle olmus olabilir,,,her turlu ihtimale karsi iadeli tahutlu gondermekte fayda var,,,fax daha cabuk 2dk icinde gidebilir ama sende oldugu gibi gitmeme ihtimalide var,,,net cikmama ihtimali var,,,aman isinizi garantiye alin,,ve esinize ne gonderirseniz gonderin mutlaka bi kpyasida sizde bulunsun nolur nolmas saygilar,,,
hollandadayim(2008-5)

Kilitli

“Sinav Sonrasi ve Tecrubeleriniz” sayfasına dön