sinav hakkinda ( tecrubelerim )

Uyum Sinav tecrubeleriniz. Uyum sinavindan sonra; kazanmissaniz yada kaybetmisseniz neler yapmalisiniz...

Moderatör: sansli

asli
Beginner
Beginner

sinav hakkinda ( tecrubelerim )

Mesaj gönderen asli »

arkadaslar bana iyi dileklerinizi ilettiginiz icin tesekkurler sinavi kazaninca uzun sure acamadim siteyi sevincten ve yorgunluktan................bana bazi arkadaslarim soru sormuslar ikinci boum nasildi diye ........oncelikle ben sinava ankarada girdim zaten ankarada oturuyorum simdi bakin birinci bolum cok kolaydi eger naar nederland a calistiysaniz tabi calistigimiz o 100 sorudan sadece karisik halde 30 tanesini soruyolar.ayni evvde calistigimiz gibi oluyo birinci bolum............... ikinci bolume ben hic calismadim ama 2 3 defa hollanda ya gidip geldim icin biraz kulagimda kalanlar vardi ve ben onlardan tecrube edinerek ikinci bolume girdim kolaydi aslinda benim icin cunku ikinci bolum kendi icinde 5 bolumden olusuyor a b c d e olarak a bolumunde tekrar ediyorsun yani o soyluyor sen tekrar ediyorsun iyi dinlemeni tavsiye ederim b bolumunde ise veyali sorular var mesela diyoki.is vrauwenbesnijdenis toegestaan of strafbaar diyo sen de biliyosan strafbaar diceksin ama bilmiyosanda susuma kafada bisey soyle yada ikisinden birini soyle.......c bolumu a bolumuyle aynisi.... d bolumde ise zit anlamli kelimeleri soruyolar bilirseniz tabi aama ben bilmedigim halde butun sorulan zit anlamli kelimelerin basina niet kelimesini koyup soyledim.iste enn zoru ee bolumu 30 saniye de bi hikaye anlatiyolar ve o susuyo bu kez 30 saniye icinde sen anlatiyosun ayni hikayeyi.boyle ikitane soruyolar aklinda ne kaldiysa onu soyle kalmadiysada hollandaca kelimeler soyle yinede.ben boyle yaptim ve kazandim darisi sinavi bekleyenlere yardimci olabildiysem ne mutlu bana allah herkese kolayliklar versin sorulariniz varsa cevaplaya bilirim

siirtli sahra
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: sinav hakkinda ( tecrubelerim )

Mesaj gönderen siirtli sahra »

asli
Beginner
Beginner

Re: sinav hakkinda ( tecrubelerim )

Mesaj gönderen asli »