Uyum Sinav tecrubeleriniz. Uyum sinavindan sonra; kazanmissaniz yada kaybetmisseniz neler yapmalisiniz...

Moderatör: sansli

m.clk
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Hollanda-Rotterdam

arkadaşlar bende sınavı geçtimmmm (çooook mutluyum)

Mesaj gönderen m.clk »

06-11-2008 tarihinde ankarada girdigim sınavı bende kazandım cok mutluyum sınavın icerigini anlatmak isterdim ama inanın hic birsey aklımda degil zatende heycendan söylenen hic birseyi anlamadım ama hic susmadım tekrar bölümlerinde hangi kelimeyi yakaladımsa onu söyledim vaya benzer hollandaca kelimeler söledim zıt anlamlı kelimelerde ise anlamadıgım kelimelerde bildigim diger baska zıt kelimeleri söledim anladıklarım önüne ise niet getirip aynı zıt duydugum kelimeyi söyledim sorularda ise genelde ögrendiklerim geldi ve cevaplarını verdim bilmediklerimde de of lu sorulardı ve oftan öncekini kelimeyi ve of dan sonrakini kelimeyi söledim en cok korktugum hikayeler kısmıydı ama hikayelerdede aklımda kalan kelimeler vardı bi kac tane onları söledim ve 30 saniyeyi doldurana kadarda kendi kurdugum hollandaca cümleleri söledim yani
ik wil nederlans leren , ik wil in nederland leven , ik heb geen kinderen gibi kısa cümleler hazırlamıstım onları ezberledim ve onları söledim bölelikle sınavın en zor kısmı olan dil bölümünü gectim yani cok mutluyum
ee artık bende yesillenirim herhalde
mevsim son baharda olsa :lol: :lol: :lol:
herkese ALLAH kolaylıklar versin insallah herkese amacına tez zamanda ulasır herkese kolay gelsin :geek: :geek: :geek:

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Re: arkadaşlar bende sınavı geçtimmmm (çooook mutluyum)

Mesaj gönderen ufoss »

Tebrikler :ugeek:
allah vize islemlerinde utandirmasin... :geek:

Yesilde yakisdi :lol:

Sinava nasil ve nerden hazirlandin..
Kursa gitmismiydin?
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

m.clk
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Hollanda-Rotterdam

Re: arkadaşlar bende sınavı geçtimmmm (çooook mutluyum)

Mesaj gönderen m.clk »

tsk ederim öncelikle iyi dilekleriniz icin evet 3 haftalık bi kursa gittim ama bu sitedende cok faydalandım gerek arkadasların tecrübelerinden gerekse forumdaki derslerden gerekse programlardan ve sonunda bende kazandım tek dilegim bütün bu ugurda ugrasan arkadasların bu engeli asmalarıdır herkese bol sanslar ve basarılar bu sitedendende inanılmaz yararlandım herkese ve bu sitenin kurulmasında emegi gecenlere tekrar tekrar tesekkür ediyorum iyiki varsınız

“Sinav Sonrasi ve Tecrubeleriniz” sayfasına dön