HEYECANLA GEÇEN VE SONU BAŞARI İLE BİTEN BİR SINAV TECRBESİ
Moderatör: sansli
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: yalova
- Yabanci_Ulke: hollanda eindhoven
-
- Beginner
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: HEYECANLA GEÇEN VE SONU BAŞARI İLE BİTEN BİR SINAV TECRBESİ
cok sevindim arkdsm inanki,,,tebrik ederim eminim ustunden buyuk bir yuk kalkmistir o konsoloslukdan kazandin kelimesini duyupda ciktiginda icindeki rahatlamayi cok iyi bilirim,,,bende okadar calisiyordumki o donemde sinava girerken hollandaca yazdiigm notlari cebimde unutmusum son anda iceri girmeme az bi zaman kala elimi cebime atttigimda farketmistim ama kazanip ciktikdan sonra okadar sevincliydimki bu seferde ssevincden elim ayagim titriyodu seni ve diger sinava giren arkdslarimizi cok iyi anliyorum,,,tekrar tekrar gozunaydin tebrik ederim arkdsm umarim vizende en kisa zamanda cikar sorunsuz ve kolaylikla,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: van
slm arkadasim tebrik ederim gecmissin sinavi bende 19 ekime aldim gunumu ins bende gecerim cok korkuyorum ama burdaki tercubelri okuyunca
rahat oluyorum siz yazinizi okuyunca ben sevindim allah devaminida getirir ins
rahat oluyorum siz yazinizi okuyunca ben sevindim allah devaminida getirir ins
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
ust uste gelen sinav basarilarina cok seviniyorum. insallah hazirlanan herkes sinavi gecer de bir adim daha yaklasir sevdiklerine.
ama keske hersey sinava girip kazanmakla halloluyor olsaydi. Malesef daha onunuzde cok uzun ve mesakkatli bir yol var. vize sureci bana gore sinavdan daha zor bir surec. kiminizin 1-2 ayda vizesi cikacak, kiminiz 5-6 ay bekleyeceksiniz. bu surecler ciftler icin de bir sabir ve birbirini test etme sureci. oyle anlar gelebilir ki, birbirinizi kirabilir, bekleme surecinde umutsuzluga dustugunuz zamanlar olabilir. her ne sart altinda olursaniz olun kesinlikle birbirinizi bu anormal surecte kirmayin uzmeyin. zaten karsi tarafinda bu surecte bekledigi budur. Bu anormal surecle hedefledikleri; sizi yildirmak, pes ettirmek ve mumkunse basvurunuzu engellemektir.
vizeniz cikip birbirinize kavustugunuz andan itibarense bambaska bir surec baslar. bu donemde akil veren cok olur. aranizda konusup kisa ve orta vadeli hedeflerinize uygun olarak amaclariniza arac olacak yol ve yontemleri secebilirsiniz. kiminiz univeriste okumak ister NT2 sinavlarina hazirlanir, kiminiz bir an once calismak ister gunluk hollandacasini gelistirmek ister vs. Sizin icin en guzeli tabiki -tecrubeleri dinlemek ve faydalanmak onemli- ama karari kendinizin vermesidir. Sinavi gecenleri tekrar tebrik eder, hazirlananlara da bol sans dilerim. hersey gonlunuzce olur umarim.
yukarda kisaca ozetlediklerimle, umudunuzu kirmak, sizi demoralize etmek gibi bir niyetim asla yok ve olamazda. bu sureci yasamis bir abinizin nacizane ogutleri olarak kabul buyurunuz.
selamlar
Leonardo
ama keske hersey sinava girip kazanmakla halloluyor olsaydi. Malesef daha onunuzde cok uzun ve mesakkatli bir yol var. vize sureci bana gore sinavdan daha zor bir surec. kiminizin 1-2 ayda vizesi cikacak, kiminiz 5-6 ay bekleyeceksiniz. bu surecler ciftler icin de bir sabir ve birbirini test etme sureci. oyle anlar gelebilir ki, birbirinizi kirabilir, bekleme surecinde umutsuzluga dustugunuz zamanlar olabilir. her ne sart altinda olursaniz olun kesinlikle birbirinizi bu anormal surecte kirmayin uzmeyin. zaten karsi tarafinda bu surecte bekledigi budur. Bu anormal surecle hedefledikleri; sizi yildirmak, pes ettirmek ve mumkunse basvurunuzu engellemektir.
vizeniz cikip birbirinize kavustugunuz andan itibarense bambaska bir surec baslar. bu donemde akil veren cok olur. aranizda konusup kisa ve orta vadeli hedeflerinize uygun olarak amaclariniza arac olacak yol ve yontemleri secebilirsiniz. kiminiz univeriste okumak ister NT2 sinavlarina hazirlanir, kiminiz bir an once calismak ister gunluk hollandacasini gelistirmek ister vs. Sizin icin en guzeli tabiki -tecrubeleri dinlemek ve faydalanmak onemli- ama karari kendinizin vermesidir. Sinavi gecenleri tekrar tebrik eder, hazirlananlara da bol sans dilerim. hersey gonlunuzce olur umarim.
yukarda kisaca ozetlediklerimle, umudunuzu kirmak, sizi demoralize etmek gibi bir niyetim asla yok ve olamazda. bu sureci yasamis bir abinizin nacizane ogutleri olarak kabul buyurunuz.
selamlar
Leonardo
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Beginner
-
- Mezun-NL
İmirli kardesım sınavı kazanmıs olmana cok sevındım.. bende karsıyakada ıkamet edıorum ve
böyle bır yardıma ıhtıyacım var yardımcı olursan sevınırım bende ders alabılırım bu cok ıyı olur ozel mesajını ve ırtıbat numaranı beklıorum ınsallah
böyle bır yardıma ıhtıyacım var yardımcı olursan sevınırım bende ders alabılırım bu cok ıyı olur ozel mesajını ve ırtıbat numaranı beklıorum ınsallah