1 YILLIK KONTRAT ALAMIYOR EŞİM
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
1 YILLIK KONTRAT ALAMIYOR EŞİM
ARKADASLAR esım suan ıcın calısmıyor ve 1 yıllık kontratı alamadı yanı en fazla 6 ay verıyorlar ıse baslamıs olsa bıle bunu ne sekılde halledebılırız bır bılgısı olan varmı cunku suanda sınavıda kazandım hıc bı eksıgımız yok hersey tamaam ama kontratı ayarlayamadık:( bı bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım cok tsk ederım hepınıze hayırlı ugurlu olsun ınsalah
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
- darısıbasima
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: turkiye
Re: 1 YILLIK KONTRAT ALAMIYOR EŞİM
kardes 1 yillik kontrati almak zorunda .. onun icinde en azindan tanidigi bir turkun yaninda legal olarak 1 yilllik kontrat gostermesi lazim diger islerden alamiyorsa ...
hollandalilar korkuyor onu yapmazlar ... ve simdiye kadar calismayipda yeni baslayacaksa isee eger tanidik degilse 6 ay verirler oda deneme suresinden sonra .. hayirlisi olsun onuuda zamanla halledersiniz ... burdaki okumuslar dahii 1500 u kolay kolay alamiyor ... fuul calisacaksin biraz agir isde anca alacaksin 1500 ... birde dua etki net 1500 euro olmasin ... yada kafani karistirmayim ben .. diyecegim su ki Kolay degil simdiye kadar halletmesi gerekirdi .. zamanla hallolur fakat yine en az 3-4 ayinizi alabilir ... net 1500 euro maas derse ... burda devlet 1999 euro ya kadar %33 vergiye kesiyor 2000 eurodan sonra %40 vergiye kesiyor .. yanlisim varsa duzeltin arkadaslar ..
hollandalilar korkuyor onu yapmazlar ... ve simdiye kadar calismayipda yeni baslayacaksa isee eger tanidik degilse 6 ay verirler oda deneme suresinden sonra .. hayirlisi olsun onuuda zamanla halledersiniz ... burdaki okumuslar dahii 1500 u kolay kolay alamiyor ... fuul calisacaksin biraz agir isde anca alacaksin 1500 ... birde dua etki net 1500 euro olmasin ... yada kafani karistirmayim ben .. diyecegim su ki Kolay degil simdiye kadar halletmesi gerekirdi .. zamanla hallolur fakat yine en az 3-4 ayinizi alabilir ... net 1500 euro maas derse ... burda devlet 1999 euro ya kadar %33 vergiye kesiyor 2000 eurodan sonra %40 vergiye kesiyor .. yanlisim varsa duzeltin arkadaslar ..
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım
-
- Mezun-NL
Re: AZEE
TSK EDERIM SAOLUN YANI ANLADIME VET CALISSMASSA OLMAZ ONU BENDE BILIYORUM AMA BENIM DERDIM YANI KONTRAT ALAMIYOR BUNUN BIR YOLU YOKMU PEKI YANI 1 YILLIK KONRAT ALAMAZMI BIYERLERDEN NE BILEYIM YANI PARAYLA FELAN SINAVI KAZANDIM SUAN BAS VURUMU YAPACAMS ADEECE BU KALDI BILMIYORUM AMA YINEDE TSK EDERIM
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: 1 YILLIK KONTRAT ALAMIYOR EŞİM
selam arkadasim,
eger esinin bir yillik kontrati yok ise ve esin son 3 yil calismis ve geliri ind istedigi gibi ise son 3 yillik maas kagitlarini ve 6 aylik kontratla basvuru yapabilirsiniz..!
Not: eger son 3 yil calismamis veya geliri az ise sakin basvuru yapmayin sonuc olumsuz gelir..!
kolay gele
eger esinin bir yillik kontrati yok ise ve esin son 3 yil calismis ve geliri ind istedigi gibi ise son 3 yillik maas kagitlarini ve 6 aylik kontratla basvuru yapabilirsiniz..!
Not: eger son 3 yil calismamis veya geliri az ise sakin basvuru yapmayin sonuc olumsuz gelir..!
kolay gele
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Hollanda/Arnhem
-
- Mezun-NL
slm
cok tsk ederım evet hepınızın soyledıklerıde yaklasımlarıda dogru ama ıste olanak yok bıkac yere sormus ama para ıstemısler sanırım bunu yapmak ıcın 10*bın euro gıbı bı talepte bulunmuslar sankı bız paralı evlılık yapıyormusuz gıbı yanı sanırım bu dunyanın her yerınde var
bır allahın kuluda paraya duskunlugunu göstermese dunya batacak sankı 1 yıllık kontrat yuzunden sanırım kavusamıycaz:( bumu yanı neyse saolun arkadaslar az canım sıkıldı kusura bakmayın ozurdılerım
bır allahın kuluda paraya duskunlugunu göstermese dunya batacak sankı 1 yıllık kontrat yuzunden sanırım kavusamıycaz:( bumu yanı neyse saolun arkadaslar az canım sıkıldı kusura bakmayın ozurdılerım
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Hollanda/Arnhem