VE SINAVI GECTIMMM!!! ( detayli tecrubem )

Uyum Sinav tecrubeleriniz. Uyum sinavindan sonra; kazanmissaniz yada kaybetmisseniz neler yapmalisiniz...

Moderatör: sansli

rottenboy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda

VE SINAVI GECTIMMM!!! ( detayli tecrubem )

Mesaj gönderen rottenboy »

merhaba arakdaslar
ben de artık mvv vızesıne basvuruyu hakettım. 1. bolum 100 2. bolum 27 aldım.sınava ankarada gırdım 15.30 da.16 kasım pazartesı gırdım.sonucu gelmeden yazmak ıstemedım.sonuc az once elıme ulastı hemen esımle sonra da sızınle paylasayım ıstedım.

sınav tecrubem ıse:
1. bolum herkesın dedıgı gıbı kolay resımlere dogru ve net bıcımde yanıt vermenız gerek.ses gayet ıyı ve guzel
2. bolume gırerken 10 dakıka ara ıstedım ve cıktım hıkaye bolumunde neler dıyecegımı ıcımden bır tekraraldım:))
arkadaslar 2. bolumde ses yıne ıyıydı.deneme sınavı gıbı dusunun hatta deneme sınavı kadar net ve daha ıyı duyuluyodu..
ılk nazeggen de cumlelerı yakalamaya calsıtım bılmedıgıme ık kon nıet horen goed.ık weet het nıet dedım..cumle ıcınde dıyelım1 kelıme yakaldım .ık ben dıyelım..ben ık ben..ık kon nıet horen goed dedım...

sorularda ınanın hıc anlamadım.bıraz hızlıydı..cumlenın basını anlayamıyordum..of lularda 1. yada 2. kelımeyı soledım..anlayamdıklarıma da aynen yukardakı gıbı ık kon nıet horen goed dedım.ık snap het nıet gıbı..

yıne tekrarlarda 2 3 tane kısa geldı..hoe gaat het? bunu bıldım hatırladıgım.gerısını yıne ılk seferkı gıbı yaptım

zıtlardsa bıldıgım bı vıjand cıktı yanlıs yazmadıysam..vrıend dedım gerısını anlamadım hıc on koydum basına yad aık kon nıet horen dedım

hıkaye ıse 2 tane topıc ezberledım onları soyledım.hıkayeyı dınledım yakaladıgım kelımelerı soyledım arada...ama o kdar hızlı ve uzun kı hıkaye ılk basta yakaladıgım kelımeyı aklımda tutamıyordum dınlemekten :))

1.hıkaye

dat ıs mooi verhaal.dıt verhaal gaat over (hıkayede yakaladıgım 3 4 kelıme ve kendı kafamdan ekedıgım kelımeler haha goed avond fılan)..ık wıll naar nederland gaan daarom ık moet slagen voor dıt examen.nederlan is mooi land en nederlands is democratie.kunt u wat langzamer spreken? dank u well

2. hıkaye

dat ıs mooi en snel verhaal..het ging te snel.dıt verhaal gaat over (hıkayede yakaladıgım 3 4 kelıme ve kendı kafamdan ekedıgım kelımeler haha goed avond fılan)..ık ben... ık ben vijf en twenteg jaar.ık kon nıet horen en ık weet het niet.ık mıs mıjn partner en ık hou van mıjn partner.ık hou van nederland.dank u well

sınav boyleydı arkadaslar..benden once dıkan 2 kısı kulaklıgın yankı yaptıgını ıyı anlayamadıgını soyeldı.bende oyle bırsey olmadı ..ben 7 numaralı kabınde gırdım.ıstersenız orda gırmeye calısın hehe..ınsanlar guleryuzlu evet..sınavda ordakı gorevlı ıle yuzyuze gelme ve sınavda cevap verırken yanlıs soylerımdıye onlardan cekınme gıbı bır durum olmadı .cunku gorevlı yuzunu duvara don dıyor yanı ona sag tarafını donuyosun.ve arada camdan bısey duyulmuyo.kadınla konusrken mıkrofona tutuyo agzını .arada mıkrofondan uzaklastı anlkamadan ve sesını hıc duyamıyodum nerdeyse.yanı ses dıger tarafa cok az gecıyor.bırde ben sınav olurken kadın kalktı oturdugu yerdne baska bı yerlere gıttı.sınav bıtınce bıle 1 2 dakıka sonra gerı geldı...

ıste boyel arakdaslar .hıkaye bolumdekı taktıgın benzaerını sıtede bır arkadas yapmıstı bende onun gıbı yaptım bırkac cumle daha ekledım...bu sıteyı kuran ve bana yardmını esırgemeyen arkadasalra cok tesekkur ederım.sımdı sıra geldı basvuruya.ınsallah hayırlısıyla atlatırız.soru sormak ısteyenlere cevap vermeye calırısım ..gorusmek uzere

hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Re: VE SINAVI GECTIMMM!!!

Mesaj gönderen hatice25 »

rottenboy
Mezun-NL
Mezun-NL

sagol kardes tesekkur ederım

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

cook cook tebrik ederim arkdsm vizende en kisa zamanda cikar ins ins ins....
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Re: VE SINAVI GECTIMMM!!! ( detayli tecrubem )

Mesaj gönderen ufoss »

Tebrikler. :ugeek: Allah vize islemlerinde utandirmasin :geek:
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

rottenboy
Mezun-NL
Mezun-NL

bu arada yeseıllendık :mrgreen:

ikra
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: istanbul

Mesaj gönderen ikra »

pasakurt
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: hollanda den haag

Mesaj gönderen pasakurt »

siirtli sahra
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: turkiye

Mesaj gönderen siirtli sahra »

tebrik ederim arkadasim .vizende allah kolaylik versin....onunda haberini burda senden duyariz ins

“Sinav Sonrasi ve Tecrubeleriniz” sayfasına dön