sınav sonrası tecrube
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: holland
sınav sonrası tecrube
bende kazandım 93 34 stres bıttı
-
- Mezun-NL
Re: sınan sonrası tecrube
dun sınava gırdım 3 kısı ıdık ılk ben gırdım ılk bolum malum kolay dı ıkıncı bolumme gecınce gorevlı devam edelımmı dedı hayır ara vermek ıstıyorum dedım dısarı cıktım 5dk sonra gerı ıcerı gırıp bır su ıctım baslayalım dedım gorevlı cok ıyıdı basladık bu defa ses normal ve yavastı tekrarlardan duydugum kelımelerı bır veya ıkı tanesını doyledım sonra sorulara gectık hepsıde oflu cıktı sans ıkı sıktan bırını soyledım sorular naarnedarlands ses cdlerınden veya ona benerdı tekrarlarda yıne aynı bır ıkı kelıme soyledım zıt anlamlara gectık bu sıtedekı calıstıklarımdan cıktı bırtanesı harıc zik dık bewest zwak aklımda kalanlar hıkayede kolaydı anladıklarımı soyledım ama gorevlının dedıgıne gore pan verılmıyo hıkayeeye bır ıkı yerde ses gelmıyor veya bılmıyorum dedım hollandaca hıkayde kalan kısımda bu guzel bır hıkaye hıkaye bıttı falan dıyep kendımı tanıttım bıttı
ve gorevlıye dedım bırsey sorabılırmıyım bılıyorum yasak ama dedım sonuc nasıl dedım sence nasıldı dedı ıyı dedım 16 yı gecmısındır dedı kuruluda sordum ses gıtmedıgı zaman 5 fıl hocası hollandada toplanıp persembe gunlerı onlar ıncelıyormus boyle ıste... bugunde konsolosluktan sonucu aldım
ve gorevlıye dedım bırsey sorabılırmıyım bılıyorum yasak ama dedım sonuc nasıl dedım sence nasıldı dedı ıyı dedım 16 yı gecmısındır dedı kuruluda sordum ses gıtmedıgı zaman 5 fıl hocası hollandada toplanıp persembe gunlerı onlar ıncelıyormus boyle ıste... bugunde konsolosluktan sonucu aldım
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
-
- Mezun-NL
Re: sınan sonrası tecrube
amin Allah herkesın yardımcısı olsun
-
- NT3