sinav ve sinavdaki hikaye bolumu icin tuyo :>

Uyum sinavinda cikmis sorular ornekleri...

Moderatörler: sansli, xmultecix

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

sinav ve sinavdaki hikaye bolumu icin tuyo :>

Mesaj gönderen sansli »

arkdslar simdi be kendimde uyguladigim bi tuyoyu size vermek istiyorum,,,daha sinava yeni girdigim donemlerdede yazmistim bunu ama ustunden 7 ay gibi bi zaman gecti belki okumayanlar olmustur diyerekten yeniden yazim dedim,

birinci bolum cok kolay herkes geciyo zaten,ama anlamadiginiz yada bilmediginiz sorulara nl ce bilmiyorum anlamadim unuttum diyerek susmamis olursunuz,benim tuyom ikinci kisimla ilgili
simdi sinavin ikinci bolumune gecerken bayan size plastikle kaplanmis sinavin icerigini anlatan bi kagit veriyo,,bunu oku diyo,ordada goruceksiniz kagitta bazi hollandaca cumleler var kelimeler var,sinavin icerigini anlamamiz icin ornek olarak koymuslar,ben bunu hikaye bolumunde kullanmistim cunku 30 sn anlatamadim anlamadigim icin hikayeyi,sizde kalabilicegini soylerse bayan kabul edin onunuzdeki masaya koyun ve zamani geldiginde caktirmadan ordaki kelimeleri cumleleri okuyun zaman dolsun :D (bazi arkdslar ind nin bizi izledigini soylemisti sinav esnasinda oyuzden caktirmayin dedim),,,sonra ikinci hikayeye gecince biraz aklinizda tuttugunuz kelime cumle ne kaldiysa siralayin sonra kendi bildiginiz hollandaca kelimeleri yada cumleleri soyleyin,yada bu benim icin cok hizli,tekrar edebilirmisiniz,anlamadim yada unuttum gibi kisa cumleleri ezberlyip nl cesini soyleyin,sonucta hollandaca konustugumuz her kelime bize puan kazandiriyosa bunlar birer artidir bizim icin,,,simdiden sinava giren girecek olan tum arkdslarma kolay gelsin diyorum ve haydi kazanip gelin su sinavi diyorum,,,basarilar kolay gelsin,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

siirtli sahra
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: sinav ve sinavdaki hikaye bolumu icin tuyo :>

Mesaj gönderen siirtli sahra »

“Uyum Sinav Sorulari, ornekleri” sayfasına dön