sınav kalkıyor!!
Moderatör: sansli
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: balıkesir
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: sınav kalkıyor!!
bulurlar yine imkansiz bisey,sinav kalkar maas 3000 olur.ama insallah tabi.bari o engel kalksin.kalksa nolcak ki.benim esim 1350 maas alio,ek is bul 1.5 yil kontrat ( tabi obur istede en az 1.5 olcak ki basvururken 1 yil kalsin.1 ay bekle maas bordrosu,3 yil oncesinin vergisi odendimi... oooohhoooooooooo.belcikada cildirdi adamlar bizdende saskin,,geceleri uyumayip ole mi yapsak bole mi yapsak,,napsak da sunlari uzak tutsak diye hesap mi yapiolar ne is anlamadim.o vardi bi abimiz,yakmis kendini,45 yasinda insaat iscisi ,almanyada yasian bi turk bayanla evlenmisadam turkce bilmio almanca nasil ogrencem diye,yakiyo kendini insaatta. ahh ahh. allahim,yarabbim,sabir nolur sabir..
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
sinav henuz kalkmadi. alinan karar uygulama asamasinda ama yuksek mahkemeye gidildiginde belki karar degisebilir. isin maddiyati bir yana ama sinav buraya gelecekler icin aslinda cok guzel bir yontem buraya geldiginizde bu sinavin cok faydasini goruyorsunuz normal yasamda konusulan kelimelere yabanci olmuyorsunuz.
2. aslinda bu karar hollanda uygulanan kanunlara uymuyor. burada evli samenwonen ayrimi yoktur herkes kanun onunde esittir.
maddi yonden agir ama buraya gelincede epey para oduyorsunuz hersey icin NT2 icinde para yatiracagiz simdi. sinav kalksa dahi buraya bazi temel bilgilerle gelinmeliki en azindan tamamen yabanci olunmamali uyum sorununu biraz daha erken halletmeliyiz. benim tum arkadaslara tavsiyem buraya gelmeden imkanlari olcusunde dili biraz ogrensinler.
2. aslinda bu karar hollanda uygulanan kanunlara uymuyor. burada evli samenwonen ayrimi yoktur herkes kanun onunde esittir.
maddi yonden agir ama buraya gelincede epey para oduyorsunuz hersey icin NT2 icinde para yatiracagiz simdi. sinav kalksa dahi buraya bazi temel bilgilerle gelinmeliki en azindan tamamen yabanci olunmamali uyum sorununu biraz daha erken halletmeliyiz. benim tum arkadaslara tavsiyem buraya gelmeden imkanlari olcusunde dili biraz ogrensinler.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
sınavın kalktıgını duyduk ama nasıl bı gelısme var su an bılgı yok su an sınav oluyomu arkadaslar
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim