OGLUM ERKEN DOGDU - ADI ( YILDIRIM )
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
OGLUM ERKEN DOGDU - ADI ( YILDIRIM )
01- 01- 2009 saat 14:44 , 34 haftalik oglum erken dunyaya gelmeye karar verdi. anneme babama yeni yil hediyesi vereyim dedi galiba . dogumun baslamasi ile bitmesi 8 saat surdu , jet gibi hizli geldigi icin ogluma YILDIRIM adini koyduk . bu ulkeye geldigim andan beri en guzel gunlerimi yasiyorum suan , gerci biraz buruk bi mutluluk , bebegim erken dogdugu icin henuz hastaneden cikamadi . kendini toparlamasini bekliyoruz, birazda emme sorunumuz var , hile yapip biberona baslamak zorunda kalicaz galiba. yoksa bebegimi cikarmiyacaklarmis hastaneden , neyse varligi ile herseye degermis gercekten bi bebek sahibi olmak
aranizda korkanlar varsa, sakin ha sakin korkmayin dogurmaktan , heersey zamaninda guzel , geciktirmeyin
hepinizi seviyoruz
BERRIN & YUKSEL & YILDIRIM
aranizda korkanlar varsa, sakin ha sakin korkmayin dogurmaktan , heersey zamaninda guzel , geciktirmeyin
hepinizi seviyoruz
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: OGLUM ERKEN DOGDU - ADI ( YILDIRIM )
evet ablacim size guzel bi yeni yil hediyesi olmus,ins ins ins biran once kendini toparlarda hastaneden cikartirsiniz.bebeklerin 2 kilodan az dogmasi halinde hastane yonetiminin bebegi aileye vermedigini hastanede baktiklarini duymustum dogrumuymus ablacim biliyosundur belki.ayy 8 saat suren bi yolculuga jet hizimi diyosun ablacim normali dahami uzun suruyo gozum korktu acikcasi simdi.adiyla saglikli mutlu huzurlu guzel gunlerle yasasin INS INS INS...tabiki siz bilirsiniz ama bence biberona baslamadan once iyi dusunun cunku biberona alisirsa emmeyi bida kabul etmeyebilir anne sutunun nekadar yararli oldugunu siz benden daha iyi bilirsiniz,walla bende cok korkuyorum hatta bu korku cocuk sahibi olma istegimi kokunden yok edecek kadar buyuk ama malum 5 senelik evliyim tr de kaldigim icin dusunmemistik ama artik dusunmenin vakti geldi diyoruz her nekadar korku haala devam etsede...allah anali babali buyutsun sevgiyle guzel gunlerde hayirlisiyla ins ins ins...brrnyksl yazdı:01- 01- 2009 saat 14:44 , 34 haftalik oglum erken dunyaya gelmeye karar verdi. anneme babama yeni yil hediyesi vereyim dedi galiba . dogumun baslamasi ile bitmesi 8 saat surdu , jet gibi hizli geldigi icin ogluma YILDIRIM adini koyduk . bu ulkeye geldigim andan beri en guzel gunlerimi yasiyorum suan , gerci biraz buruk bi mutluluk , bebegim erken dogdugu icin henuz hastaneden cikamadi . kendini toparlamasini bekliyoruz, birazda emme sorunumuz var , hile yapip biberona baslamak zorunda kalicaz galiba. yoksa bebegimi cikarmiyacaklarmis hastaneden , neyse varligi ile herseye degermis gercekten bi bebek sahibi olmak
hepinizi seviyoruz
rabbim hayirli evlat eylesin ins ins ins...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
ablacigim allah anali babali buyutsun vatana millete hayirli evlat nasip eylesin cok sevindim sizlerin adina. allah bir omur saglikli kilsin. mutluluklar sizlerin olsun.
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Aman me guzel...
Allah anali babali buyutsun...
Allah anali babali buyutsun...
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
hayirli ugurlu olsun ablacim
evinize bolluk bereket getirsin.
masallah ismide guzelmis.
evinize bolluk bereket getirsin.
masallah ismide guzelmis.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: yozgat
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
gözünüz aydın. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün:)
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
sitemizin en kucugu
Allah anali babali buyutsun arkadasim. insallah yegenimiz tez zamanda hastaneden cikar ve sende yavruna doya doya kucaklarsin..!
Allahin rahmeti ustunuzde olsun
kolay gele
Allah anali babali buyutsun arkadasim. insallah yegenimiz tez zamanda hastaneden cikar ve sende yavruna doya doya kucaklarsin..!
Allahin rahmeti ustunuzde olsun
kolay gele
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
hayirli ugurlu olsun.Allah anali babali buyutsun..