MERHABALAR ..
benim soyle bir durumum var.
ben hollandaya partnerim vasitasiyla geldim gelis tarihim agustos 2007.
ama partnerim ile aramda bir suru sorunlar oldu ve iliskiyi bitirmeye kara verdik iliskinin resmi olarak bitis tarihi 23 subat 2009.
tabbii bu sure icinde ben calsitim isim var suan hala calsiyorum.
benim 1 yillik vast contrattim vardi ve ben benim isverinimle gorusup onda suresiz contrat istedim ve aldim hollanda da buyuk bir sirkettir.TBI Technik .
tabbi daha partnerim ile daha resmi olarak bitirmemistim suresiz kontrati aldiktan sonra ben ind yi aradim dedimki bende durum degisikligi olacak :ben ve partnerim ilsiskimizi bitiriyoruz ama ben isyerim vasitasiyla burda kalip calismak istyorum.
onlarda bana basvuru formu gonderdiler bende o basvuru formunu doldurup yaninda isedikleri tum belgeleri tamamlayip onlara gonderdim.
bu arada ben inbergering diplomasi almistim onuda dosyaya koydum
ayrica isyerim tarafinbda kurslara gonderiliyom o kurslardan aldigim diplomalarida ekledim
ve is yerim beni haftada 2 aksam okula gonderiyor o sozlesmeyide dosyaya koyup gonderdim.
ben elektro montuer opledingi yapiyorum,..tabii ben kendim bu dosyayi IND ye goturdum partnerim ile birlikte gittik.
partnerimde orda konustu ve bana yadimci olmaya calsiti.
bu arada IND benim pasaporta yeni bir belge yapistirip ustune gecerli oldugu tarihi 23.08.2009 yazdilar.ve LOON IN DIENST yazdilar.
bu durumda sizce bana oturum verirlermi?
cok merak ediyorum..
bu konuda beni bilgilendirirseniz cok sevinirim..
cunku ne yapmam gerktigini bilsem bende kendimi ona gore hazirliyacam..
simden cok cok tesekurler
selamlar,
vedat
DURUM DEGISIMI ! (Wijziging situatie) CEVAP LUTFEN!
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: mugla
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Gouda
-
- Gonullu
Re: DURUM DEGISIMI ! (Wijziging situatie) CEVAP LUTFEN!
bosanma acarak bu konuda o seni yurd disi edilsin demez ise bir avukat nezdin de kendi adina oturum alma sansin dogar eger ki bir isde surekli calisiyor iseniz ind size cagri gunu randevu verir yeniden oturum gecici almak icin 30o euro odersiniz ind gizesinde uzerinize oturum verilebilir kolay gelsin ok
yanliz mahalli polis seni cagirip on konusma yapmadimi sebeb nedir diye ok
saglik sigorta kartini icerisine ind formullerine ilettiniz mi pasaportunuzu en az 5 yillik direk uzattiriniz turk konsoloslugunda ok
en az en maas 1450 -1660 euro kontratli misin ? katrolu surekli kolay gelsin
yanliz mahalli polis seni cagirip on konusma yapmadimi sebeb nedir diye ok
saglik sigorta kartini icerisine ind formullerine ilettiniz mi pasaportunuzu en az 5 yillik direk uzattiriniz turk konsoloslugunda ok
en az en maas 1450 -1660 euro kontratli misin ? katrolu surekli kolay gelsin