insaallah iyi bir sirket bulur!
oncelikler kutlariz!
kolay gelsin!
ind icin ise gelir aylik maaslar cok dusuk,surekli (yogun Tempo)calistirma taxi sirketlerinde var, tabi iki gelecegi parlak olur ornegin lelystad(Hava Alani) Yeni taxistand yeri(taxi duragi) alabilir!!!
her bolgedeki(bulundugu) yerdeki Taksi isletmelerinde(Hizmetlerinde) ise baslayabilir!!
isderse turkleri hava limanlarina (Almanya, Hollanda,Belcika )sinir ulkeler icinde evlerinden alip getirme taxiciligi de uygulanabilir!!
Esiniz daha kolay bu konuda dusunce hakki var!!
buyuk ehliyeti alma ya calissin otobus soferi k!!!
kendi adina da isletmeci olabilir taxiciler cemiyeti yonlendirir!!
taxicilik cok risikolu is dir o yuzden dikkatli olmasi gerekir!!!
okullar icin taxicilik yapsin ok!!
Taxi soferligin de maas standart gelirin altin dadir, cok fazla maas veren yok lakin, devletin otobus isletmelerinden is alsin iyi olur,conexxion guzel maaas!!!
ozel mudur soferligi firmalar icin is arayabilir cwi(isbulmada) baksin!!
katrolu is bulmak icin iyi bir is yeri bulmasi gerekir!!
surucu kurslari(rijschoool) de iyi olur meslek secimi alternatif kurslara katilsin!!
Hollandada Taksi Soforlugu Yapmak...........
Moderatör: sansli
-
- Gonullu
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: Hollandada Taksi Soforlugu Yapmak...........
aslinda bu isi yapmayi bende cok istiyodum gerci haaalada istiyorum ama bilemiyorum yapabilirmyiim yapamazmiyim,,,bende studieadviseur a sormustum pek binen yok taksiye diye ama o hayir olurmu tabiki gusel parasi var taksiciligin demisti,,,neden bi bayan taksi soforlugu dusunur derseniz bilenler bilir ben araba surme hastasiyim biz yilbasinda bi yolda kalmistik adamlar 200 euroya geliriz demislerdi,,,gitcegimiz yolda asagi yukari 30 km ydi dusun artik...sumelya yazdı:Merhaba Arkadaslar
Sizlerden ogrenmek istedigim..Esim taksi soforlugu icin bir kurs aliyor..Kurstan sonra taksi soforlugune baslayacak..Benim gozlemdigim kadariyla bu ulkede taksiye fazla ragbet yok belki buyuk sehirlerde..Genellikle herkesin arabasi var..Bu is ne kadar kazanc saglar..Taksi kendisinin degil tabiki..Bu isi yapmak karlimidir degilmidir..Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen beni bilgilendirsin...Herkese basarilar..
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09