IND ve mvv basvurular Genel Anlatimlar

Sitemizde olan gelismeler..Yapilan duyurulari buradan takip edebilirsiniz.

Moderatör: sansli

arar_55
Gonullu
Gonullu

IND ve mvv basvurular Genel Anlatimlar

Mesaj gönderen arar_55 »

En son arar_55 tarafından 18 Kas 2007, 23:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Re: IND ve mvv basvurular Genel Anlatimlar

Mesaj gönderen alper68 »

arkadaslar bu bılgıler emınım bırcok kısıye yarıyodur ama neden turkcesı en azından ozetı yokkı yınede herkese tesekkurler

hilo
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: giresun
Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam

Mesaj gönderen hilo »

kacaklar icin belediyede kaydi olanlar diye verdigin adres hata mesaji veriyor.duzeltirsen seviniriz.

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

hilo yazdı:kacaklar icin belediyede kaydi olanlar diye verdigin adres hata mesaji veriyor.duzeltirsen seviniriz.
IND Hakkindaki(mvv)basliklar zaten Uyelerimizle Baylasilmakdadir!!!!bolum bolum!!bilginize arz olunur!
Turkce karsilik verildiginde, Bazi vatandaslarimiz bir onceki forumda(dengesiz Sozler ilettiler)bu yuzden baslik olarak veriyorum..!!

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

hilo yazdı:kacaklar icin belediyede kaydi olanlar diye verdigin adres hata mesaji veriyor.duzeltirsen seviniriz.
http://www.ind.nl/nl/inbedrijf/actueel/ ... geling.asp
ekledim..Degerli insanlarimiz hollandadan once almanyada ve Belcikada son bir yil icinde kacak iscilere oturum hakki tanindi bu yuzden devamli haberleri avrupadaki insanlarimizdan sorunuz!!Gec kalmis oluyorsunuz,Holandada ki kanunlara bek inanmayiniz!
Belediyeler Sizleri Korumakda(istirak edenleri daklos olan Disarda kalan yasayan merkezlerde yeme icme yapmis olanlar boyle
kayitlarla kayitda kalmis oluyor!Belediyede ki kayitli kayitsiz olanlarda ise toplu af(mujdeli Haber Gelmis olursa Sizlerinde yuzunuz Gulecek)
Bu yuzden cok Dikkatli olunuz!Her Avukat dahi kurtaramaz bu durumda Bilginize!!Haberleri izlemeye Dikkat Ediniz
http://www.iot.nl
http://www.ufuk.nl
Kolay Gelsin.....!

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

En son arar_55 tarafından 27 Oca 2008, 14:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

arar_55 yazdı:
alper68 yazdı:arkadaslar bu bılgıler emınım bırcok kısıye yarıyodur ama neden turkcesı en azından ozetı yokkı yınede herkese tesekkurler
tsk ekledim tercumesini dun gece hazirlatim bu foruma, bugun baktim zaman kayip bekleme suresi olsa silinmis otomatikmen yine ekledim gine ayni oldu
zaman bulusam ozel dosya ya koyup buraya eklerim.. bileklerim yoruldu...sebepsiz silinmis...yine
Allah razi olsun Arar abi,
simdiden tesekkurler..!

kolay gele

elif
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen elif »

“Duyurular” sayfasına dön