IND ve mvv basvurular Genel Anlatimlar
Moderatör: sansli
-
- Gonullu
IND ve mvv basvurular Genel Anlatimlar
En son arar_55 tarafından 18 Kas 2007, 23:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: IND ve mvv basvurular Genel Anlatimlar
arkadaslar bu bılgıler emınım bırcok kısıye yarıyodur ama neden turkcesı en azından ozetı yokkı yınede herkese tesekkurler
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: giresun
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
kacaklar icin belediyede kaydi olanlar diye verdigin adres hata mesaji veriyor.duzeltirsen seviniriz.
-
- Gonullu
IND Hakkindaki(mvv)basliklar zaten Uyelerimizle Baylasilmakdadir!!!!bolum bolum!!bilginize arz olunur!hilo yazdı:kacaklar icin belediyede kaydi olanlar diye verdigin adres hata mesaji veriyor.duzeltirsen seviniriz.
Turkce karsilik verildiginde, Bazi vatandaslarimiz bir onceki forumda(dengesiz Sozler ilettiler)bu yuzden baslik olarak veriyorum..!!
-
- Gonullu
http://www.ind.nl/nl/inbedrijf/actueel/ ... geling.asphilo yazdı:kacaklar icin belediyede kaydi olanlar diye verdigin adres hata mesaji veriyor.duzeltirsen seviniriz.
ekledim..Degerli insanlarimiz hollandadan once almanyada ve Belcikada son bir yil icinde kacak iscilere oturum hakki tanindi bu yuzden devamli haberleri avrupadaki insanlarimizdan sorunuz!!Gec kalmis oluyorsunuz,Holandada ki kanunlara bek inanmayiniz!
Belediyeler Sizleri Korumakda(istirak edenleri daklos olan Disarda kalan yasayan merkezlerde yeme icme yapmis olanlar boyle
kayitlarla kayitda kalmis oluyor!Belediyede ki kayitli kayitsiz olanlarda ise toplu af(mujdeli Haber Gelmis olursa Sizlerinde yuzunuz Gulecek)
Bu yuzden cok Dikkatli olunuz!Her Avukat dahi kurtaramaz bu durumda Bilginize!!Haberleri izlemeye Dikkat Ediniz
http://www.iot.nl
http://www.ufuk.nl
Kolay Gelsin.....!
-
- Gonullu
En son arar_55 tarafından 27 Oca 2008, 14:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Allah razi olsun Arar abi,arar_55 yazdı:tsk ekledim tercumesini dun gece hazirlatim bu foruma, bugun baktim zaman kayip bekleme suresi olsa silinmis otomatikmen yine ekledim gine ayni oldualper68 yazdı:arkadaslar bu bılgıler emınım bırcok kısıye yarıyodur ama neden turkcesı en azından ozetı yokkı yınede herkese tesekkurler
zaman bulusam ozel dosya ya koyup buraya eklerim.. bileklerim yoruldu...sebepsiz silinmis...yine
simdiden tesekkurler..!
kolay gele
-
- Mezun-NL