Moderatör: sansli
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Re: LÜTFEN OKUYALIM NEDEN TEŞEKKÜR ÇOK GÖRÜLÜYOR
Yapilacak cok sey var bence....
En azindan gunde 1 kelime eklemeye calisin....
Bi baslik altinda herkes kelime ve turkcesini eklesin...
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic ... 1843#p1843
Diger bir alternatif. Sponsor reklamlarla destek olmak...
En azindan gunde 1 kelime eklemeye calisin....
Bi baslik altinda herkes kelime ve turkcesini eklesin...
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic ... 1843#p1843
Diger bir alternatif. Sponsor reklamlarla destek olmak...
-
- Beginner
bencede arkadasimiz cok hakli uzun zammdir yogunluktan dolayi girememistim ama bundan sonra ins bir aksilik olmazsa bende siteye destek verenlerdenim elleriniz dert gormesin
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
selam arkadaslar
bu duyrunun amaci, illaki biseyler paylasin degil , tabiki elinizden gelirse yaparsiniz ama elinizden bisey gelmiyorsa, reklamlara tiklayin, Ugur'un sundugu alternetife katilin, kendinizi tanitin, hollandaca dersler altinda (DIT BEN IK) basligina hollandaca kendinizi tanitin vs vs..!
sitede anlamsiz, bos mesaj yazip kalabalikliga, goz kirliligine gerek yok..!
kolay gele
bu duyrunun amaci, illaki biseyler paylasin degil , tabiki elinizden gelirse yaparsiniz ama elinizden bisey gelmiyorsa, reklamlara tiklayin, Ugur'un sundugu alternetife katilin, kendinizi tanitin, hollandaca dersler altinda (DIT BEN IK) basligina hollandaca kendinizi tanitin vs vs..!
sitede anlamsiz, bos mesaj yazip kalabalikliga, goz kirliligine gerek yok..!
kolay gele
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: NL/England
- SİBEL
- Beginner
SONUNDA BİTTİ GİDİYORUM...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
guzel bir konuya deginmissin fatih kardesim . ayni sekilde bende sinavi haziranda gectim ve gectigim halde hala buradayim . neden elimden gelen bisey varsa bende biseyler katabileyim diye. hic degilse bizim gibi el yordamiyla kor misali bilgileri aramak zorunda kalmasin kimse diye. cunku ben ciddi bu konuda cok zorlandim . burada ve diger baska bir sitede aktif olarak elime ne gectiyse paylasmaya calistim . cunku amac ayni sevdiklerimize kavusmak . en ufak bir katkimiz olsa nolucakki hayir duasindan baska kazancimiz olmicak .
ancak ugur abiminde degindigi bir konu var su suponsor isi . diger siteden dolayi maddi cezada aldi ugur abi duyurmustu . en azindan o maddi kaybini azda olsa telaffi edebilmek icin bu suponsorlari devreye sokmak gerek . baska sitelerde gormustum belki bu sistemi uygulamaya koyabiliriz . download yapilan dosyalari gorebilmek icin suponsora tiklamayi mecbur eden siteler var . tiklaninca downolad adresleri cikiyor ortaya . bence bunu bir denemekte fayda var ugur abi . site girisindeki bagis bolumunu ben anlamadigim icin bisey diyemiyorum o konuda ama suponsorlari aktive edebiliriz .
adini bildigim bilmedigim bu sitede emegi gecen herkese tesekkur ederim
allah yar ve yardimciniz olsun .
ancak ugur abiminde degindigi bir konu var su suponsor isi . diger siteden dolayi maddi cezada aldi ugur abi duyurmustu . en azindan o maddi kaybini azda olsa telaffi edebilmek icin bu suponsorlari devreye sokmak gerek . baska sitelerde gormustum belki bu sistemi uygulamaya koyabiliriz . download yapilan dosyalari gorebilmek icin suponsora tiklamayi mecbur eden siteler var . tiklaninca downolad adresleri cikiyor ortaya . bence bunu bir denemekte fayda var ugur abi . site girisindeki bagis bolumunu ben anlamadigim icin bisey diyemiyorum o konuda ama suponsorlari aktive edebiliriz .
adini bildigim bilmedigim bu sitede emegi gecen herkese tesekkur ederim
allah yar ve yardimciniz olsun .
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
O tur mecburiyete girmeye gerek yok....
Bu is gonul isi. Zorlama yok...
Ilk girisdeki isee.. Paypal hesabi.. Bilenler vardir paypali.. oraya tiklayip paypal hesabinizdan bagisda bulunuyorsunuz....
Kolay gele...
Bu is gonul isi. Zorlama yok...
Ilk girisdeki isee.. Paypal hesabi.. Bilenler vardir paypali.. oraya tiklayip paypal hesabinizdan bagisda bulunuyorsunuz....
Kolay gele...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
arkadaslar valla elımnden gelenı yapmaya calsıyorum ıns bı faydamız oluyordur herzaman bu bılgıler ıcın tesekkur edılmelı ve etmelıyız hepmız bırbırımız ıcın burdayız demııı.
-
- Mezun-NL