Aile Birlesimi icin guzel bi haber

Sitemizde olan gelismeler..Yapilan duyurulari buradan takip edebilirsiniz.

Moderatör: sansli

el lobo
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda

Aile Birlesimi icin guzel bi haber

Mesaj gönderen el lobo »

merhaba herkese bu sinav ve kanunlar onunda sanirim kucukte olsa bi engel asildi bugun camiye gittim ve gazete okudugum bi haberi gonderiyorum belki kucuk bi adim ama arkasi gelri umarim http://www.eurozaman.com/euro/detaylar. ... link=24072
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi

Kullanıcı avatarı
acer
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam

Re: Aile Birlesimi icin guzel bi haber

Mesaj gönderen acer »

UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009

...

Mesaj gönderen ... »

arkadaslar mrb oncelikle, bu duydugumuz haber ins en kisa zamanda gerceklesirde bizde onumuzdeki su engeller kalkar rabbimin hayirliyisiyla,,,yani bu demektirki mesela alman vatandasi bi turk egerki turkiyeden biriyle evliyse vede belcikada aile birlesimi basvurusu yapip kabul edildigi vede almanyaya gectigi takdirde almanya o kisiye oturm vermek zorunda mi kalcak benmi yanlis anladim acaba simdiden tesekkurler

alhamra
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen alhamra »

Bu haber pek kimsenin dikkatini cekmedi sanirim.Cünkü gazete haberlerinin cok fazla dogruluk icerdigini düsünmüyorlar.Aslinda mükemmel bir haber bu.Isterseniz Avrupa Toplululari Adalet Divaninin (ingilizcesi:The Court of Justice of The European) (hollandacasi:Het Hof van Justitie van de Europese Gemeenschappen) resmi sitesinden de bu davanin sonucunu ogrenebilirsiniz.Partnerleriniz sizin icin bakip okuyabilirler.Aile birlesimini baska bir avrupa ülkesinden yapanlar tekrar vatandasi olduklari ükleye geri döndüklerinde hic bir sarta tabi tutulmayacaklar.Insallah daha güzel haberleri daha cok aliriz.el bobo sana da cok tesekkürler,bu haberi hemen bizimle paylastigin icin.Ben almanca bildigim icin alman sitelerine de bir bakayim bu haber ordada geciyor mu diye ve almanca bir siteden de bu haberi aynen okudum bu gazete de yazilanlari dogruluyor,bu kadar detayli aciklamiyor ama haberi dogruluyor. Allah hepimize yardimci olsun.Bu tür bir yola basvuranlar eslerini getirdikten sonra rahatlikla ülkelerine geri dönebilirler,cünkü artik elinizde kesin sonuclanmis ve en yüksek yargi mahkemesinin karari var.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

evet arkdsm fazla ilgi cekmedi galiba ama ben gorur gormez okuyabilmek icin icregini hemen uye oldum,,,cok super bi haber bu,,ama soyle bi durumda var bildigim kadariyla,, diyelim ki aile birlesimini belcikdan yaptin kabul edildi belcikaya gittin orda 6 ay yada 1 sene kalma gibi bi zorunlulugun var hollandaya gecemiyosun hemen diye builiyorum yanlissa eger lutfen yazin,,,hemen belcika disina gecemiosun diye biliyirum dogruluk payi nedir bilgilendirirsen sevinirim simdiden tesekkurler....
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

alhamra
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen alhamra »

evet daha once belli bir süre belcikada kalma zorunlulugu vardi ama bu bu davanin sonucundan önceydi.artik bu davanin sonucuna göre belli bir süre balcikada kalma zorunlulugu yok.önemli olan baska bir avrupa ülkesinde aile birlesimi yapmak.bir de asil önemli olan hakkimizi aramamiz arkadasim,hakkinizi arayin,sürünamli hakkini böyle arayip kazaniyorsa biz ne güne duruyoruz.milyonlarca insaniz avrupada yasayan ve avrupa ekonomisine milyarlarca dolar katkimiz var ve inaninki bircok hakkimiz var ve biz bilmiyoruz,bilmedigimiz gibi aramiyoruzda.lütfen herkes hakkini arasin o zaman insallah daha bircok olumlu seyi basarabiliriz.allah herkesin yardimcisi olsun...

el lobo
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen el lobo »

evet arkadaslar bu konuda arastirmalrim suruyor buldugum herseyi paylasiyorum cok fazla vaktim olmadi oturum isleriyle ugrastim bugun itibariyle oturum kartimi aldim darisi bekleyenlere yinede calismak icin is bakicam elimden geldikce haberleri yazarim bence hepiniz bu haberi iyi degerledirin cok az bi zahmetle herkes kavusur bence selamlar
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi

“Duyurular” sayfasına dön