selamlar arkadaslar, ben nlye geleli tam 1 yil oldu dun . 7 yil bekledikten sonra ilk bebegimize hamileyim suan , bilenler bilir 7 ci ay bitmek uzere , bugun ebeye gittim 4D eko denilen bir ekoya girdim , ve orda bebegimin henuz karnimdayken kasini gozunu herseyini dogmus kadar net izledim , muthis bir duyguymus bu , uzun zamandir sizlerle burda yasadigim gelismeleri paylasiyordum simdide bebegimin goruntulerini paylasmak istedim . video google a yukledik . indirmeye gerek kalmadan izleyebilirsiniz bu adresten
adres asagidadir. insallah isteyen herkeze allah bu mutlulugu tattirir. bu arada bayraminiz simdiden mubarek olsun .
http://video.google.nl bu adrese girip arama bolumune berrin yuksel yazip (video zoek ) tusuna basarak berrin ve yukselin bebegi 4d videosunu yuklemeye gerek kalmadan direk izleyebilirsiniz EEEE HADIIIIIIIIIIII OKADAR UGRASTIK YUKLEDIK DIMI !
Bebegimin videosu
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Bebegimin videosu
berrin abla allah hayirli eylesin. inan cok sevindim. allah anali bablive saglikli buyutsun. simdiden tebrik ederim.
-
- Beginner
bende izledim ablacim videoyu masallah simdiden cok tatli gorunuyo,allah saglikla dogmayi nasip etsin rabbim anneli babali saglikli huzurlu buyumeyi nasipetsin ins ins ins,,,brrnyksl yazdı:selamlar arkadaslar, ben nlye geleli tam 1 yil oldu dun . 7 yil bekledikten sonra ilk bebegimize hamileyim suan , bilenler bilir 7 ci ay bitmek uzere , bugun ebeye gittim 4D eko denilen bir ekoya girdim , ve orda bebegimin henuz karnimdayken kasini gozunu herseyini dogmus kadar net izledim , muthis bir duyguymus bu , uzun zamandir sizlerle burda yasadigim gelismeleri paylasiyordum simdide bebegimin goruntulerini paylasmak istedim . video google a yukledik . indirmeye gerek kalmadan izleyebilirsiniz bu adresten
adres asagidadir. insallah isteyen herkeze allah bu mutlulugu tattirir. bu arada bayraminiz simdiden mubarek olsun .
http://video.google.nl bu adrese girip arama bolumune berrin yuksel yazip (video zoek ) tusuna basarak berrin ve yukselin bebegi 4d videosunu yuklemeye gerek kalmadan direk izleyebilirsiniz EEEE HADIIIIIIIIIIII OKADAR UGRASTIK YUKLEDIK DIMI !
not:buarada ben sitedeki sansli diger hesabimi acamadigim icin bunu acip girdim,,,
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
masallah.ne guzel bebek.
anali babali buyusun ablam.
bahti acik olsun,bizim gibi sikinti yasatmasin yaradan insallah
anali babali buyusun ablam.
bahti acik olsun,bizim gibi sikinti yasatmasin yaradan insallah
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Masallah....
Guzel bir duygu olmali....
Guzel bir duygu olmali....
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: erzurum
- Yabanci_Ulke: hollanda
maasallah cok guzel allah sansini acik etsin allah mitllugunuzuda bir omur boyu daim etsin
21 KASIM:HOLLANDAYA GELDIM
1 ARALIK:ILK OTURUMUMU ALDIM
12 SUBAT:EHLIYET TEORI SINAVINI KAZANDIM
15 NISAN:OKULA BASLADIM
9TEMMUZ:EHLIYETIMI ALDIM
3 AGUSTOS:B1 GRUBUNA GECTIM
1 ARALIK:ILK OTURUMUMU ALDIM
12 SUBAT:EHLIYET TEORI SINAVINI KAZANDIM
15 NISAN:OKULA BASLADIM
9TEMMUZ:EHLIYETIMI ALDIM
3 AGUSTOS:B1 GRUBUNA GECTIM