Bebegimin videosu

Sitemizde olan gelismeler..Yapilan duyurulari buradan takip edebilirsiniz.

Moderatör: sansli

brrnyksl
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
İletişim:

Bebegimin videosu

Mesaj gönderen brrnyksl »

selamlar arkadaslar, ben nlye geleli tam 1 yil oldu dun . 7 yil bekledikten sonra ilk bebegimize hamileyim suan , bilenler bilir 7 ci ay bitmek uzere , bugun ebeye gittim 4D eko denilen bir ekoya girdim , ve orda bebegimin henuz karnimdayken kasini gozunu herseyini dogmus kadar net izledim , muthis bir duyguymus bu , uzun zamandir sizlerle burda yasadigim gelismeleri paylasiyordum simdide bebegimin goruntulerini paylasmak istedim . video google a yukledik . indirmeye gerek kalmadan izleyebilirsiniz bu adresten

adres asagidadir. insallah isteyen herkeze allah bu mutlulugu tattirir. bu arada bayraminiz simdiden mubarek olsun .

http://video.google.nl bu adrese girip arama bolumune berrin yuksel yazip (video zoek ) tusuna basarak berrin ve yukselin bebegi 4d videosunu yuklemeye gerek kalmadan direk izleyebilirsiniz EEEE HADIIIIIIIIIIII OKADAR UGRASTIK YUKLEDIK DIMI !

fyesil
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: Bebegimin videosu

Mesaj gönderen fyesil »

berrin abla allah hayirli eylesin. inan cok sevindim. allah anali bablive saglikli buyutsun. simdiden tebrik ederim.

sanssli
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen sanssli »

brrnyksl yazdı:selamlar arkadaslar, ben nlye geleli tam 1 yil oldu dun . 7 yil bekledikten sonra ilk bebegimize hamileyim suan , bilenler bilir 7 ci ay bitmek uzere , bugun ebeye gittim 4D eko denilen bir ekoya girdim , ve orda bebegimin henuz karnimdayken kasini gozunu herseyini dogmus kadar net izledim , muthis bir duyguymus bu , uzun zamandir sizlerle burda yasadigim gelismeleri paylasiyordum simdide bebegimin goruntulerini paylasmak istedim . video google a yukledik . indirmeye gerek kalmadan izleyebilirsiniz bu adresten

adres asagidadir. insallah isteyen herkeze allah bu mutlulugu tattirir. bu arada bayraminiz simdiden mubarek olsun .

http://video.google.nl bu adrese girip arama bolumune berrin yuksel yazip (video zoek ) tusuna basarak berrin ve yukselin bebegi 4d videosunu yuklemeye gerek kalmadan direk izleyebilirsiniz EEEE HADIIIIIIIIIIII OKADAR UGRASTIK YUKLEDIK DIMI !
bende izledim ablacim videoyu masallah simdiden cok tatli gorunuyo,allah saglikla dogmayi nasip etsin rabbim anneli babali saglikli huzurlu buyumeyi nasipetsin ins ins ins,,,

not:buarada ben sitedeki sansli diger hesabimi acamadigim icin bunu acip girdim,,,

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

masallah.ne guzel bebek.
anali babali buyusun ablam.
bahti acik olsun,bizim gibi sikinti yasatmasin yaradan insallah ;)

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

Masallah.... :ugeek:
Guzel bir duygu olmali....
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

gurbete dogru
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: erzurum
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen gurbete dogru »

maasallah cok guzel allah sansini acik etsin allah mitllugunuzuda bir omur boyu daim etsin
21 KASIM:HOLLANDAYA GELDIM
1 ARALIK:ILK OTURUMUMU ALDIM
12 SUBAT:EHLIYET TEORI SINAVINI KAZANDIM
15 NISAN:OKULA BASLADIM
9TEMMUZ:EHLIYETIMI ALDIM
3 AGUSTOS:B1 GRUBUNA GECTIM

“Duyurular” sayfasına dön