Saglikli Sosyal Hijyen Sinavi Hakkinda ..

Sitemizde olan gelismeler..Yapilan duyurulari buradan takip edebilirsiniz.

Moderatör: sansli

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: Saglikli Sosyal Hijyen Sinavi Hakkinda ..

Mesaj gönderen sansli »

sumelya yazdı:Saglikli Sosyal Hijyen Sinavina girecegim sinava giren arkadaslar varmi..Bu sinavla ilgili elinde Turkce sinav sorulari olan varsa paylasirsa sevinirim...Basarilar.. :)
ay hollandaya gelenler nekadar degisik sinavlara giriyolar,kimi okula yazilabilmek icin kimi seviye belirlemek icin,bu sinav ne icin hangi konuda dil okuluylami alakali,merak ettim arkdsm,,,ben hicbi sinava tabi tutulmadim simdiye kadar okulum oturum kartimla beraber belli oldu direk gittim basladim,ne seviye testi,ne okulun belli olmasi icin test nede bu dedigin sinav,acaba benmi sansliyim,yoksa ben sanssizmiyim olmam gereken sinavlari olmuyorumda haberimmi yok acaba onun icin soruyorum arkdsm kusura bakma,,,umarim sorunun cvbini alirsin en kisa zamanda,,,basarilar,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

brrnyksl
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
İletişim:

Re: Saglikli Sosyal Hijyen Sinavi Hakkinda ..

Mesaj gönderen brrnyksl »

selamlar sumeyla kardes. ben bahsetmis oldugun saglikli sosyal iliskiler sinavina gecen yil nisan ayinda turkce olarak girdim ve kazandim . elimdeki turkce kitabida markt plaats ta satisa cikardim bekliyorum oylece . sinav ornek sorulari turkceye hic cevrilmemis. sadece kitap icin ceviri yapilmis ve oda bana sadece fotokopi kitapcigi seklinde geldi . orjinal nl kitapcikla karsilastirdik . sorun yoktu . elimdeki kitaba 4-5 gun calisarak diplomamai aldim ben . sinav cok zor degil ama sasirtma sorular cok fazla .

ayrintili bilgi almak istersen ozelime yazabilirsin

kolay gelsin

“Duyurular” sayfasına dön