merhaba arkadaslar
ben nerdeyse 20 senedir hollandada yasayan biriyim 2006 sonlarinda cikan inburgering yasasindan dolayi 20 sene sonrada olsa uyum sinavina cagirildim gittigim yerde bir saatte yakin bir sinav yaptim sozlu ve yazili olarak .
tum sorulara tam cvp vermeme ragmen yinede bu kursa en azindan 100 saat gitmemi istediler
ben bu arada bu 20 sene icinde burda sadece isverenim tarafindan 30 saatlik bir hollandaca gramatica kursu yaptim ve geri bildiklerimi tv den ve calistigim yerdeki is arkadaslarimin sayesinde ogrendim tabiiki bu benim icin buyuk bir avantaj oldu benim geldigim senelerde boyle zorunluluk yoktu ya zorunlulugu bir yana birakin kimse bana surda su kurs var gel iki sey ogren diye yol gosteren olmadi
neyse konuyu dagitmiyim bende bu 100 saatlik kursa sicak bakmadim cunku calisiyorum tatil olan zamanlarimida esim ve cocuklarimla gecirmek istiyorum diye ret ettim ve bu seferde bana korte vrijstelling toets yapmam gerktiigni soylediler
aranizda boyle bir toets yapan varmi yapan varsa lutfen bana biraz icerik hakkinda bilgi verebilirmi
selamlar herkese
korte vrijstellingtoets yapan varmi ??
Moderatör: sansli
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda amsterdam
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
Re: korte vrijstellingtoets yapan varmi ??
bakın bu linkte hem bu sınav hakkında bilgi, hem de örnek sorular var.
http://www.inburgeren.nl/inburgeraar/ko ... or_wie.asp
http://www.inburgeren.nl/inburgeraar/ko ... or_wie.asp
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda amsterdam
Re: korte vrijstellingtoets yapan varmi ??
merhaba herkese
bugun kvt yi yaptim gercekten cor zordu sorular hbo niveau idi umarim basarili olmusumdur sonuclar icin 3 yada 4 hafta beklemek lazimmis
daha sonra yapacak arkadaslara simdiden basarilar gercekten cok iyi calismak lazim
selamlar
bugun kvt yi yaptim gercekten cor zordu sorular hbo niveau idi umarim basarili olmusumdur sonuclar icin 3 yada 4 hafta beklemek lazimmis
daha sonra yapacak arkadaslara simdiden basarilar gercekten cok iyi calismak lazim
selamlar