nl deyim artik
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
nl deyim artik
slm arkadaslar 4 aralik itibariyle nl deyim artik . ugur abiiiiiii mezun oldummmm boyan hazirdadir umarim
bilgi kismina geceyim . geldigimin ertesi gun belediyeye kayit islemleri icin gittik evraklarimizi verdik , bir hafta sonra islemleriniz tamamlanir dediler polise gitmeye gerek yokmus direk ind ile isinizi halledeceksiniz dediler, heee ind yine cok yogunmus haberiniz olsun . aradik en erken 19 araliga randevu verdiler nolcak bilmem artik . bu tuberkiloz kontrol icinde epey ulasamiyorsunuz insanlara , adamlar 1gun calisip 3 gun yatiyor galiba . benim ac elemden bihaberler tabi . tuberkuloz ve belediyeden kagit almadan ind ye gidemiyormussunuz bilginize . ind icin gelis tarihiniz belliyse esiniz siz gelmeden once randevu alsin bence .
nyse oyle boyle geldik sonunda evimizdeyiz hayat herseyi getiriyor onunuze ama deger sevdiginin yaninda olmaya
allah yar ve yardimciniz olsun . gorusuruz
bilgi kismina geceyim . geldigimin ertesi gun belediyeye kayit islemleri icin gittik evraklarimizi verdik , bir hafta sonra islemleriniz tamamlanir dediler polise gitmeye gerek yokmus direk ind ile isinizi halledeceksiniz dediler, heee ind yine cok yogunmus haberiniz olsun . aradik en erken 19 araliga randevu verdiler nolcak bilmem artik . bu tuberkiloz kontrol icinde epey ulasamiyorsunuz insanlara , adamlar 1gun calisip 3 gun yatiyor galiba . benim ac elemden bihaberler tabi . tuberkuloz ve belediyeden kagit almadan ind ye gidemiyormussunuz bilginize . ind icin gelis tarihiniz belliyse esiniz siz gelmeden once randevu alsin bence .
nyse oyle boyle geldik sonunda evimizdeyiz hayat herseyi getiriyor onunuze ama deger sevdiginin yaninda olmaya
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: nl deyim artik
masallah mezunlerimiz git gide artiyor,
gozun aydin Berrin abla,
umarim yeni hayatinda mutlu,huzurlu bi yasam yasarsin
kolay gele
gozun aydin Berrin abla,
umarim yeni hayatinda mutlu,huzurlu bi yasam yasarsin
kolay gele
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Allah yeni yasaminda utandirmasin uzuntu yasatmasin...
Hersey gonlunuzce olsun......
Benim tarafa yakinsiniz herhalde... cafe 19 km bize....
Boya bende cokkkk...
Ac kalirim boyasiz kalmam
Renkde acti seni haaa...........
Hersey gonlunuzce olsun......
Benim tarafa yakinsiniz herhalde... cafe 19 km bize....
Boya bende cokkkk...
Ac kalirim boyasiz kalmam
Renkde acti seni haaa...........
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim . allah kimseyi darda koymasin hele sevdiginden ayri koyarak denemesin yillarin acisi hala okadar derinki yuregimizde beraber oldugumuza bile inananmiyoruz hala
amanda aman mavide ne yakisirmis ellerin dert gormesin ugur abi . madem o kadar yakinmisiz eh artik sen gel bizi ziyarete 'he ben burda kimsesiz ve sahipsizim ya damada kafa tutarim ugur abim var ona soylerim seni diye dimi
amanda aman mavide ne yakisirmis ellerin dert gormesin ugur abi . madem o kadar yakinmisiz eh artik sen gel bizi ziyarete 'he ben burda kimsesiz ve sahipsizim ya damada kafa tutarim ugur abim var ona soylerim seni diye dimi
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
bi hafta sonu geliriz ziyaretinize.brrnyksl yazdı:guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim . allah kimseyi darda koymasin hele sevdiginden ayri koyarak denemesin yillarin acisi hala okadar derinki yuregimizde beraber oldugumuza bile inananmiyoruz hala
ilk ufak bulusmayi yapak....
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
evet arkadasin dedigi kismen dogru ama belli bolgeler icin icin amsterdam ve civari ve benim gibi flevoland da tam tersine hem ind hemde ggd en gec bir hafta icinde randevu verdi ve amsterdamdaki ind cok rahatti yeride cok kolay amsterdam centrumdan bi sonraki durak olan sloterdijk ta ineceksiniz istasyondan cikinca hemen sola donun ilk bina ind yin binasi yeri cok kolay gorusme toplam 20 dakka surdu ama bayagi bi evrak istiyorlar bunu herkes bilsin tum belgeleri tekrar talep ettiler ama brrnyksl arkadasin dedigi gibi siz gelmeden esiniz mvv formullerini talep edip ggd basvurusunu hemen yapsin bekleme sureleri kisalirbrrnyksl yazdı:slm arkadaslar 4 aralik itibariyle nl deyim artik . ugur abiiiiiii mezun oldummmm boyan hazirdadir umarim
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi