bak bilmiyodum?
ogrenmis oldum. tesekkur
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Konulari uygun basliklar altinda yayinlamaya ozen gosterelim. Ornek =Fikra ise fikrada Siirse siir bolumunde
Konulari uygun basliklar altinda yayinlamaya ozen gosterelim. Ornek =Fikra ise fikrada Siirse siir bolumunde
-
- Gonullu
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
-
- Mezun-NL
Re: Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormusunuz?
hmmm demek o parmakdan kalbe gidiyomus bilmedigimiz daha neler var tsk paylasim icin dur bende arkadaslar sorum bileceklermi
-
- NT1
-
- Mezun-NL
-
- Gonullu
Re: Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyormusunuz?
Saygi ve Sevginin bir cati altinda yasayabilmesi icin(yuzuk),iyi gunde ve kotu(stressli) gunlerde eslerden birinin affi Ogrenmesi,
barisa giden yolu taniyarak omrunu, yuvasi icin (kilipik esprisiyle gulumsemesi) hafdada bir bir buket gulle suslemesi olsa gerek...!
yoksa su Dolu vazo gulsuz Aglarmis......niye mi ben gunduz o evin guluyum ,eve serinlik icin gece ise oksijen veririm.
kotu havayi temizlerim.uykunuz hayirli olsun Diye!!!
kolay gelsin,Darisi yeni jenerasyonla kalsin!!!!!!!!! Uzun Omurlu olmak isdersek evet,(evlilik yuzuku )lazim olsa gerek!!!
Espirili Gunler Sizlerle Olsun!!!!! evlilik yuzuk sirri sakli kalsa bile..
barisa giden yolu taniyarak omrunu, yuvasi icin (kilipik esprisiyle gulumsemesi) hafdada bir bir buket gulle suslemesi olsa gerek...!
yoksa su Dolu vazo gulsuz Aglarmis......niye mi ben gunduz o evin guluyum ,eve serinlik icin gece ise oksijen veririm.
kotu havayi temizlerim.uykunuz hayirli olsun Diye!!!
kolay gelsin,Darisi yeni jenerasyonla kalsin!!!!!!!!! Uzun Omurlu olmak isdersek evet,(evlilik yuzuku )lazim olsa gerek!!!
Espirili Gunler Sizlerle Olsun!!!!! evlilik yuzuk sirri sakli kalsa bile..