nihayet okula basliyorum

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Re: nihayet okula basliyorum

Mesaj gönderen zeyna »

pasakurt yazdı:sagol arkadasimda ben baslamadan biraktim okulu yanlis sinifa koydular beni.simdi diger sinifin acilmasi icin dort hafta beklicem gidip imza atip geri geliyorum.simdiden diyeyim belediyeye giderken egerki hollandacaniz biraz var ve farkli bir siniftan baslicaksanigz bunu iyice bildirin beni ornek olarak analatin.uc dort haftam bosa gitti su anda
hayirlisi olsun pasakurt.en azindan cok uzun bi sure beklemiyceksin.ben simdi okula basladim.ama birde gitmem gereken zorunlu bi belcika tanitim kursu var.her gittigimde kapali oldugu icin kayit yaptiramadim.agustos eylul ayina attilar beni.o tarihte 7 aylik hamile olcam ben.haline sukret bence 1 ay nedirki :)
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

pasakurt
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: hollanda den haag

Re: nihayet okula basliyorum

Mesaj gönderen pasakurt »

sukur her zaman ediyorum okula baslayali uc hafta oldu bir ayda sinifin acilmasini beklicem oda acilirsa tabi sonra bakalim ne olcak.hele su dili bir ogrenelimde sonrasi kolay.hakkimizda hayirlisi olsun

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön