Assessment tecrubelerinizi paylasirmisiniz arkadaslar ??

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sengul79
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht

Re: Assessment tecrubelerinizi paylasirmisiniz arkadaslar ??

Mesaj gönderen sengul79 »

gulnur55 yazdı:Sengul arkadasim ilk once mesjima gosterdigin ilgi ve cevap icin tesekkurler.
Bu assesment denilen sey nasil oluyor portofollio gibi mi bir map mi olusturmami gerekiyor ? ne yapmaliyim bilgi verirmisin Lutfen..
Bilgilerinize ihtiyacim var... ( suanda bir yerde stage lopen yapiyorum bu assesmente dahil birsey mi ? )
Lutfen bildiklerinizi yazarmisiniz??
Simdiden tesekkurLer..
Saygilar..
arkadasim hic korkma assesment de kolay
sana ilk once hazirlaman icin okuldan map vermeleri gerekiyor sana uygun olan stiuasileri seciyorsun
10 bewijs hazirlayip gonderiyorsun senin o map taki her konuya calismani tavsiye ederim
bana toplamadigim bewijslerden sormuslardi :oops:
sinav 2 saat kadar suruyor karsilikli konusuyorsun ve yazili bolumde stiuasiler var okuyup dogru olanlari cevapliyorsun
rabbim yar ve yardimcimiz olsun ins ins ins
sende kazanirsin ins ins ins

patara
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: marmaris
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen patara »

Arkadaslar
Biliyorsunuz intoplar iflas etti ivio satin aldi..Daha once intopdan mezun olan arkadaslara stage veya gonullu isler mecbur degildi.Herkes sinava giriyor evine gidiyordu..Simdi iviodan sinifa gorevli geliyor mecbursunuz stage veya vrijwilliger calisacaksiniz diyor..Benim kontratim bitti yakinda sinavim var banada stage yi teklif ediyorlar.Ben ivio ile kontrat yapmadim ki..Bu mecburiyet nerden geliyor belediye ile kontratim yok bu nasil is?Belediye sadece kanun geregi okul masraflarini veriyor biliyorum..

patara
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: marmaris
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen patara »

Arkadaslar Kns sinavi nasil yapiliyor oda Epe gibi kulakliklami soruluyor yoksa karsilikli konusma seklindemi kac soru geliyor?Kns de neler soruluyor..

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

arkdsm her ikiside kulaklikla yapiliyor,,,sorulari dinliyosun seceneklerden dogru oldugunu dusundugunu seciyosun,,,asagi yukari ikisindende 48 civari soru geliyo...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön