Merhaba Arkadaslar
25 martta asismentden sinava girecegim.Praktijk examen ve Kns den neler cikiyor ?Bir de arkadaslar bu sorular bazi internet sitelerinde varmis bilen varsa bana yardimci olur mu?
12 januari de central examen
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: marmaris
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
Re: 12 januari de central examen
Arkadasim oncelikle sana basarilar dilerim, sinavlara giren arkadaslar bende dahil olmak uzere sinav tecrubelerini , sinavda cikan ornek sorulari ellerinden geldikce bu sitede paylasmistir, bundan daha yardimci bir site ve dayanismaya ben rastlamadim, sinav tecrubelerini dikkatli okumani tavsiye ederim bunlardan farkli zaten pek cikmiyor, benimde portfolio sinavim 9 martta , basarilarpatara yazdı:Merhaba Arkadaslar
25 martta asismentden sinava girecegim.Praktijk examen ve Kns den neler cikiyor ?Bir de arkadaslar bu sorular bazi internet sitelerinde varmis bilen varsa bana yardimci olur mu?
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: marmaris
Merhaba Arkadaslar
Sinavi gectim ve inburgeren hikayeside tamamlanmis oldu.Sinav hic zor degil kesinlikle kendinize dert etmeyin.Mutlaka basarilacak kolay sinav..Bol bol netten sorulardan testlerden yararlanin uc asagi bes yukari benzerleri cikiyor..Herkese basarilar..
Sinavi gectim ve inburgeren hikayeside tamamlanmis oldu.Sinav hic zor degil kesinlikle kendinize dert etmeyin.Mutlaka basarilacak kolay sinav..Bol bol netten sorulardan testlerden yararlanin uc asagi bes yukari benzerleri cikiyor..Herkese basarilar..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
tebrikler arkadasim!!!
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kayseri
epe werk ıle soruları yazabılrmsın sınav var yakında