Cocuk Kres parasi
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: gaziantep
- Yabanci_Ulke: hollanda
Cocuk Kres parasi
arkadaslar 1,bucuk yildir avrupadayim..bir yil resmi glasvezel isinde calistim ve 12.aydan sonra kontrat bitiyor.esim hamile esim yalniz calisacak dogumdan sonra ve ben sadece gunduz okuluna gidicem ve isssizim yani.esim full time calisiyor,.sitede benim duruma benzeyen bi kac arkadas cocugu krese yollayip belasting ve gemeenteden bu paranin bi kismini karsilamis.biz de bu haktan yararlanabilecek miyiz?
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda Nijmegen
Re: Cocuk Kres parasi
kinderopvang toeslag hakkin var elbette.. http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/c ... _toeslagen
Buradan Digid ile sen ya da esin giris yaparak online olarak bile basvurabilirsiniz...
Buradan Digid ile sen ya da esin giris yaparak online olarak bile basvurabilirsiniz...
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kayseri
ekımde cocuk parası dusuyor haberınz olsun fazla cocuk yapmayın.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: gaziantep
saolasin kardesimtrytosurvive yazdı:kinderopvang toeslag hakkin var elbette.. http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/c ... _toeslagen