sonunda aldim diplomami :)11-01-2011

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sengul79
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht

Re: sonunda aldim diplomami :)11-01-2011

Mesaj gönderen sengul79 »

sansli yazdı:hayirli ugurlu olsun sengul ablacim,,,gozunaydin bu yuktende kurtuldun...rabbim ins ins ins hayirlisiyla ise kabul edilmenide nasip etsin ins ins ins...diplomani iyi gunler de iyi islerde ve hayirlii kapilarda kullanmani nasip etsin ins ins ins...
Allah razi olsun canim cok saol allaha sukur ben kurtuldum darisi giren arkadaslara ins ins ins :geek: bi sorun olmaz canim bakalim gonderdim istedikleri evraklari :geek: rabbim senden razi olsun ins ins ins
canim sen ne yaptin sinavlari tarih belli olmadimi ? ins heb birlikte iyi yerlerde kullaniriz ins allaha emanet ol canim

Kullanıcı avatarı
sengul79
Mezun-NL
Mezun-NL

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

sengul79 yazdı:
sansli yazdı:hayirli ugurlu olsun sengul ablacim,,,gozunaydin bu yuktende kurtuldun...rabbim ins ins ins hayirlisiyla ise kabul edilmenide nasip etsin ins ins ins...diplomani iyi gunler de iyi islerde ve hayirlii kapilarda kullanmani nasip etsin ins ins ins...
Allah razi olsun canim cok saol allaha sukur ben kurtuldum darisi giren arkadaslara ins ins ins :geek: bi sorun olmaz canim bakalim gonderdim istedikleri evraklari :geek: rabbim senden razi olsun ins ins ins
canim sen ne yaptin sinavlari tarih belli olmadimi ? ins heb birlikte iyi yerlerde kullaniriz ins allaha emanet ol canim

saol ablacim allah sendende razi olsun...belli oldu ablacim dun geldi mektup sitede yazdim senin sorunu gormeden once,,,iki bolumun ki 31 ocakta birisi 3 subatta bunlari yapinca bi mektup daha yollayacaklarmis oda konusma sinavi icin olacakmis...hayirlisi olsun ins ins ins ,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
sengul79
Mezun-NL
Mezun-NL

xmultecix yazdı:Tebrik ederim, daimi basarilarinin devamini dilerim.
Allah razi olsun kardesim cok saol

Kullanıcı avatarı
sengul79
Mezun-NL
Mezun-NL

Sanchantal yazdı:himm bu diploma olmadan is bulunmuormu acaba bu arada tebrik ederim :D
Allah razi olsun kardesim
is cok calismak isteyene
sende sinavini kazanirsin ins ins ins
rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Kullanıcı avatarı
sungur42
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: amsterdam

Mesaj gönderen sungur42 »

Arkadasim oncelikle tebrik ederim.Benim bir sorum olacakti sizlere.Bu inburgeren examen sinavlarini yani 4 sinavi ilk girisimde kazandim.herhalde onumuzdeki gunlerde diplomayi gondereceklermis.Bi arkadas soylemisti bu sinavlarin hepsini ilk giriste kazandigin takdirde belediye belli bir ucret veriyormus bir nevi odul gibi birsey.bu konuda bilgisi olan arkadas varmi acaba?Bir de ben geleli yaklasik 2 sene oldu su anda bu diploma ile pasaporta basvurmam mumkun mu yoksa 3 seneyi doldurmam mi gerekiyor.Ilginiz icin tesekkur ederim.Saglicakla kalin.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

sungur42 yazdı:Arkadasim oncelikle tebrik ederim.Benim bir sorum olacakti sizlere.Bu inburgeren examen sinavlarini yani 4 sinavi ilk girisimde kazandim.herhalde onumuzdeki gunlerde diplomayi gondereceklermis.Bi arkadas soylemisti bu sinavlarin hepsini ilk giriste kazandigin takdirde belediye belli bir ucret veriyormus bir nevi odul gibi birsey.bu konuda bilgisi olan arkadas varmi acaba?Bir de ben geleli yaklasik 2 sene oldu su anda bu diploma ile pasaporta basvurmam mumkun mu yoksa 3 seneyi doldurmam mi gerekiyor.Ilginiz icin tesekkur ederim.Saglicakla kalin.

evet arkdsm malesef 3 seneyi doldurman gerek,,,daha dogrusu eger esin hollanda vatandasi ise 3 sene doldurmalisin esin turk vatandasi ise ozaman 5 seneni doldurmalisin pasaporta basvurabilmen icin...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

renos
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: uden

Mesaj gönderen renos »

Tebrikler

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen nederlands »

sungur42 yazdı:Arkadasim oncelikle tebrik ederim.Benim bir sorum olacakti sizlere.Bu inburgeren examen sinavlarini yani 4 sinavi ilk girisimde kazandim.herhalde onumuzdeki gunlerde diplomayi gondereceklermis.Bi arkadas soylemisti bu sinavlarin hepsini ilk giriste kazandigin takdirde belediye belli bir ucret veriyormus bir nevi odul gibi birsey.bu konuda bilgisi olan arkadas varmi acaba?Bir de ben geleli yaklasik 2 sene oldu su anda bu diploma ile pasaporta basvurmam mumkun mu yoksa 3 seneyi doldurmam mi gerekiyor.Ilginiz icin tesekkur ederim.Saglicakla kalin.
Her belediyenin uygulamasi farkli oluyor, gidip veya tel acip inburgeren bolumunden ogren bence. Tebrikler diploman icin!!

Kullanıcı avatarı
gulnur55
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Nederland-Zoetermeer
Yabanci_Ulke: Turkiye

Mesaj gönderen gulnur55 »

Hayirli olsun darisi onumuzdeki ay basima..
-Sinavi kazandim=2009-04
-Vizem cikti=2009-07
-Hollandadayim=2009-07
-Oturum kartimi aldim=2009-07
-5 yillik oturum kartimi aldim.=2010-07
-Ik ben geslaagd voor mijn praktijkexamen
-ik ben geslaagd voor mijn inburgeringsexamen 6/8/2011

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön