..Okuluma Basladim..
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: antep
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: ..Okuluma Basladim..
bu konuyu buldugum iyi oldu tam benim Kafamda kac tane ?< isareti varsa hepsini erittiniz Allah razi olsun bilgilerini esirgermeyenlerden..ben de okula baslayacam ama oncesinde toets yapacaklarmis,ben sagen diye bi okula gitcem Belediyeyle alakasi yok herhalde ozel okul diye tahmin ediyorum,,5000 lira borc aldik hukumetten ve eger 2 sene icinde nt2 slirsak % 70 ini devlet karsilayacak..bu hafta icinde toets yapcam veya maandag falan galiba haber bekliyoruz.Dersler haftada 3 gu n3 er saat bu gunluk 3 saatin yarisi pc basinda diger kalani hoca esliginde olacakmis ama yazilanlardan farkli bisey soylemek istiyorum yabanci dil ogrenme konusunda sadece nl icin gecerli degil.SAtin aldigim ve elime gecen nl ce textlerden ogrendigim su ki:herhangi bir yabanci dili ogrenmek icin turkce dil bilgisine hakim olmamiz gerekiyor. cumlenin ogeleri,fiilcekimleri isim,fiil cumleleri yuklemine gore cumleler..daha bircok..ik '' i vandaag '' i cumlede nereye koyacagimizi ogrenirsek gerisi sadece ezbere bakiyor ?ben bi kitap aldim nlce ogrenme icin kitabin ilk 30 sayfasi sadece trce dilbilgisi ogretiyor! gunde en az 2 saat ders calisiyorum 10 gundur..bakalim okula baslayinca neler olacak..5 sene sonra kendimi cok merak ediyorum acikcasi..ben de cok hevesliyim lise meznuyum nf2 yi iyi derecede bitirirsem hbo ya kayit olabilirmiyim ? herkese bol sans