sonunda aldim diplomami :)11-01-2011
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sungur42
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: amsterdam
Re: sonunda aldim diplomami :)11-01-2011
Tesekkurler arkadaslar.Darisi henuz almamiz olan arkadaslarimizin basina.Onumuzdeki hafta icine belediyeden randevu aldim.1 sene daha b1 icin su anki okulumda extra contract verebilirlermis.Ama isin acikcasi suan ki okulumdan hic memnun degilim.Bu nedenlede epey kararsiz kaldim.Birde su ilk seferde kazanan kisilere belli bir miktar para verildigi konusunda herkes bir sey soyluyo ama en iyisi belediyeye sormak herhalde.
- sengul79
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht
allah razi olsun kardes
en kisa zamanda sen de alirsin diplomani ins yaptigin contract a bagli mesela ben almadim hakkim yok her belediye farkli oluyor bazi arkadaslar aldi 170 euro sana mektup gelir alma hakkin varsa banka numarani istiyorlar
birde bu siteye bak
http://www.inburgeren.nl/inburgeraar/ge ... etalen.asp
rabbim cumlemizin yar ve yardimcisi olsun
en kisa zamanda sen de alirsin diplomani ins yaptigin contract a bagli mesela ben almadim hakkim yok her belediye farkli oluyor bazi arkadaslar aldi 170 euro sana mektup gelir alma hakkin varsa banka numarani istiyorlar
birde bu siteye bak
http://www.inburgeren.nl/inburgeraar/ge ... etalen.asp
rabbim cumlemizin yar ve yardimcisi olsun
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Samsun
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Tebrik ederim arkadasim..RABBiM basarilarinin devamini getirsin inss..benimde sadece toets gesproken sinavim kaldi..bizlerde inss diplomamizi aldik diye mutlu haberi paylasiriz..ALLAH hepimizin yar ve yardimcisi olsuunn..