Yine bi sinav yeni bi sinav:ik heb leervaardigheidstoets
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- konyali
- NT2
- Turkiye_Sehir: Konya
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Re: Yine bi sinav yeni bi sinav:ik heb leervaardigheidstoets
kimse bi yorum yapmamıs merak ediyom kıs cevapları yazsan bi zahmet
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: Yine bi sinav yeni bi sinav:ik heb leervaardigheidstoets
konyali yazdı:kimse bi yorum yapmamıs merak ediyom kıs cevapları yazsan bi zahmet
evet yaa kimsenin dikkatini cekmedi sanirim,,,du bakalim niveau 3 seviyesine geldiklerinde nasil olsa gelip bakarlar birinci sorunun cvbina gelince o 20 olucakti soyle ki,,,
8-------5------11------8------14------11------17-------14-----?(20)
-3 = 5, +6= 11, -3 =8 +6= 14 -3 =11+6=17 -3= 14 +6 = 20
yani bi 3 cikartmis bi 6 eklemis tabi bunu ilk bakista insan dusununce cikartmiyo ama ustunde dusundum dusundum buldum oda dogru cikti ...
ikinciye gelincde
bu kim--------bu kim
bu bonu------bu kimU
le bonueu----le kimuEU
bunun cevabida boyle olucakti,,,yani bastaki yalin ikincisine u eklemisler ucuncuyede ne eklemen lazim bonueu olunca kimu kelimesine eu eklemek lazimmis....
daha yazmak isterdim ama yarim yamalak kaldigi icin yazamiyorum inanki,,,ama zaten varya hiiiiiiiccc korkulcak bisey degilmis cok kolay tamamen IQ testi gibi bisey mantik uzerine durmuslar,,,sanirim kavrama (dersleri ogrenme kapasitesine) yetenegini olcuyolar,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09