biri bana anlatabilirmi

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
eyup
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: utrecht

biri bana anlatabilirmi

Mesaj gönderen eyup »

ozlembatman
Beginner
Beginner

Re: biri bana anlatabilirmi

Mesaj gönderen ozlembatman »

selam
bir senedir okula gittigine gore sanirim ayni donemlerde gelmisiz hollanda ya.Belediyenin okula odedigi miktar 600 saat ders karsiligi.ve bu 600 saat 1.5 senenin sonunda bitiyor.okula eylul de basladiginiza gore; 1 seneniz dolmus ve subat yada martta 600 saatiniz dolucak.
yine de ne kadar saatiniz kaldigini ve ne zaman bitecegini okulla gorusmenizde yarar var.Ben de ROC e gidiyorum ve bana verilen bilgiler boyle.600 saat 1.5 senelik bir surecte doluyor ve ondan sonra devam etmek istiyorsaniz kitap ve okul masraflarini kendiniz odemeniz gerekiyor.
Siz hangi kitabi isliyorsunuz;;mesela code2/code3 kitaplariyla devam edecekseniz kitaplarin fiyati 82/86 euro arasinda degisiyor;okulaa odenecek miktar bir niveau icin yani mesela sadece niveau3 icin odeyen arkadaslarim 380 euro diye soylemislerdi;ne kadar dogrudur bilemiycem.
basarilar.

eyup
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: utrecht

Re: biri bana anlatabilirmi

Mesaj gönderen eyup »

hayır bende okula baslayalı bır sene dolmadı daha 5 ay oldu. suan code 2 ye basladık.

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön