Selam arkadasim,
NT 1/2 (nederlandse taal als tweede taal) : hollandaya yeni gelmis ve burda okumak/calismak isteyen arkadaslarin bu girip kazanmlari gerekiyor, boylelikle bu dile hakim oldugunu ispatliyorsun.
NT 1 : sadece MBO (meslek okullari) seviyesinde egitimine devam etmek istiyorsan alman gereken sinav
NT 2: HBO (yuksek okullar) seviyesinde egitimine devam istiyorsan alman gereken sinav.
bu sinavlara girmis arkadaslarin tecrubelerini okursan daha cok bilgi sahibi olacaksindir
kolay gele
nt1 ve nt2
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
- ortakoy
- Mezun-NL
- İletişim:
Re: nt1 ve nt2
bır seydaha soram ben sımdı ıstedıgıme gıdebılır mıyım mesela ben nt2 gıtmek ıstıyorum ben oraya nasıl gıdebılırım onlar kendılerımı belırlıyor bızım gıdecegımız okulu yardımın ıcın saolasın
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
bunu bende tam olarak anlamadim arkadasim.ben belcikadayim ve 26 nisanda okula basliycam.basvuru icin gittigimde IQ testi yaptilar.puanim gayet iyiydi ona gore okulum belirlendi.okula kaydimi yaptirmak icin gittigimde bi kagit verdiler bana hangi gunler okula gidecegimi vs gosteren bi kagit.oraya nt2 yazdilar.neden nt2 yazdiklarina bi anlam veremedimortakoy yazdı:bır seydaha soram ben sımdı ıstedıgıme gıdebılır mıyım mesela ben nt2 gıtmek ıstıyorum ben oraya nasıl gıdebılırım onlar kendılerımı belırlıyor bızım gıdecegımız okulu yardımın ıcın saolasın
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
- ortakoy
- Mezun-NL
- İletişim: