nt1 ve nt2

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

nt1 ve nt2

Mesaj gönderen ortakoy »

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Re: nt1 ve nt2

Mesaj gönderen Geluk »

Selam arkadasim,
NT 1/2 (nederlandse taal als tweede taal) : hollandaya yeni gelmis ve burda okumak/calismak isteyen arkadaslarin bu girip kazanmlari gerekiyor, boylelikle bu dile hakim oldugunu ispatliyorsun.

NT 1 : sadece MBO (meslek okullari) seviyesinde egitimine devam etmek istiyorsan alman gereken sinav

NT 2: HBO (yuksek okullar) seviyesinde egitimine devam istiyorsan alman gereken sinav.

bu sinavlara girmis arkadaslarin tecrubelerini okursan daha cok bilgi sahibi olacaksindir

kolay gele

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

bır seydaha soram ben sımdı ıstedıgıme gıdebılır mıyım mesela ben nt2 gıtmek ıstıyorum ben oraya nasıl gıdebılırım onlar kendılerımı belırlıyor bızım gıdecegımız okulu yardımın ıcın saolasın

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

ortakoy yazdı:bır seydaha soram ben sımdı ıstedıgıme gıdebılır mıyım mesela ben nt2 gıtmek ıstıyorum ben oraya nasıl gıdebılırım onlar kendılerımı belırlıyor bızım gıdecegımız okulu yardımın ıcın saolasın
bunu bende tam olarak anlamadim arkadasim.ben belcikadayim ve 26 nisanda okula basliycam.basvuru icin gittigimde IQ testi yaptilar.puanim gayet iyiydi ona gore okulum belirlendi.okula kaydimi yaptirmak icin gittigimde bi kagit verdiler bana hangi gunler okula gidecegimi vs gosteren bi kagit.oraya nt2 yazdilar.neden nt2 yazdiklarina bi anlam veremedim
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

helin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Den Haag

Mesaj gönderen helin »

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL