dil okulu icin yardim arkadaslar?

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
jasmine
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda- zaandam

dil okulu icin yardim arkadaslar?

Mesaj gönderen jasmine »

Yaklasik uc aydir burdayim arkadaslar dil kursuna baslamak istiyorum nasil bi yol izlemeliyim belediyeden haber mi beklemem lazim yoksa benim mi gidip gorusmem lazim...bir an evvel baslamak istiyorum daha ne kadar beklerim

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: dil okulu icin yardim arkadaslar?

Mesaj gönderen nederlands »

Arkadasim sen git belediyenle gorus benxe boylece kendi islemlerini hizlandirmis olursun,, Kolay gelsin

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

normalde oturum kartini almaya gittiginde okul isinide senin dosyanla ilgilenen contactpersoon denen kisinin halletmesi bu konuda yol gostermesi veya okulunu ayarlamasi gerekirdi ama eger oyle birisi yardimci olmadi ise ozaman belediyeyle bi gorusmekte fayda var...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

gul38
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen gul38 »

kardes sen hollandada oturumu aldigin zaman dosyanin icinde sana birde okul icin burosur verirler onunla hangi okula yazilacagin yada belediyeye verecegin yazar basarilar dilerim

jasmine
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen jasmine »

tesekkurler arkadaslar bilgileriniz icin. Bir ay once belediyeye gidip gorustuk belediyedekiler buraya gelmeniz bi anlam ifade etmiyor beklemeniz lazim dedi ama yine bilgilerimi aldilar okul hakkinda bilgilendirdiler. Simdi de mektup geldi sali gunu gorusmeye cagiriyorlar bundan sonra beni neler bekliyor bilmek istiyorum tecrubelerinizi yazarsaniz sevinirim....Hemen okula baslar miyim sizce?

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

nerden cagirdilar belediyedenmi okuldanmi? belediyeden cagirdilar ise buyuk ihtimal bi okul bulmuslardir yada yol gostereceklerdir,,,ama aradan 1 ay gectigine gore bence buyuk ihtimal bi okul bulmuslardir onun icin cagiriyolardir ,mektupta hicbisey yazmiyomu neler yapilacagi hakkinda?
hollandadayim(2008-5)

jasmine
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen jasmine »

dediginiz gibi okul icin cagirmislar arkadaslar cok istekli oldugumu mimiklerimden anlayinca okuldan test icin hemen randevu aldi hatta evraklarim eksikti o haldeyken bile islemimi yapti pazartesi gunu okula test icin gitcem sonrasi icin hic bi fikrim yok ama bu kadari bile bana sevk getirdi gerisi gelir artik......

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

ohh ohh ohh ne guzel sevindim inanki arkdsm,,,dedigin gibi eger istekli oldugunu belli edersen islemlerinde cok yardimci oluyolar,,,p.tesi test yaparlar sonuca gore en kisa zamanda seni biyere yerlestiriceklerdir ins ins ins merak etme...
hollandadayim(2008-5)

jasmine
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen jasmine »

evet arkadaslar dediginiz gibi gelisti hersey. dun test icin okula gittik karsimda kadin mi erkek mi oldugu belli olmayan biri vardi onunla yalniz bi odada cok cok sacma bi test yaptik aslinda basit biseydi ama cok konusup soru sorup beni oyaladi bende sIkIldim yarim saatlik testi (guya zeka testi ) 15 dakikada bitirdim. seviyemi a2 olarak belirledi hic dinleme yapmadi teypten soru sordu ben cevapladim bazi seyleri o kadar... sonuc martta okula basliyorum insallah bide degisik gelen haftanin bes gunu ucer saat belirledi okulu onu anlamadim normalde uc gun olmuyor muydu? ama sikayetci degilim evde oturmaktansa hergun okula gitmeyi tercih ederim....

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

cok sevindim cnm senin adina,,,hayirli ugurlu olsun simdiden okulun,,,,eskiden genelde roc mondriaanlara gonderiyolardi onlarin sisteminde gunduz okullari 3 gun aksam okullari 2 aksam oluyodu ama simdi inburgeringsler mondriaanlardan toplatilip diger okullara veriliyo sanirim belkide oyuzden 5 gun verilmis olabilir ama seninde dedigin gibi evde oturup sklmaktansa 5 gun okula git daha cok ve daha cabuk ogrenirsin daha iyi olur...cok sevindim senin adina tekrar hayirli ugurlu olsun...
hollandadayim(2008-5)

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön