selamin aleyküm arkadaslar sizlere bir sorum var benim esim EG-langdurig ingezetene oturumu aldi simdi hollanda vatandasligini almak istiyor bir kere inburgering examen yapti telefonda kaybetti simdi duymus nivo 1 ile hollanda vatandasligi aliniyor diye bir arkadasi almis nivo 1 ile hollanda vatandasi ola biliyormu yada telefon harici ne gibi haklari var almak icin vatandasligi kendisi 2004 berli hollandada calisiyor dedigim gibi digerini aldi okulada gidiyor ama onlarda aldiklari parayi hak etiklerini göstermek icin uzatikca uzatiyorlar buna demisler nivo 2 aldin ama vaktin daha dolmadi diye lütfen yardim edin
simdiden tsklerimi sunarim sagolun
EG-langdurig ingezetene
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda