Arkadaslar inburgeren sinavina yeni giren arkadasimdan aldigim bilgiye gore praktijkexamen sorularinin aynisi bu sitede var dedi ama...Site adresini tam hatirlayamiyor bilen varsa bana ve sinava girecek arkadaslarada yardimci olacaktir..
Site adresi
www.min......staatexamen.nl dedi...
min den sonraki boslugu adresi tam olarak hatirlayamiyor.Googledan cok secenekler deneyerek aradim duo-over-ofenen vs...bulamadim...
25 de sinava girecegim lutfen yardimci olurmusunuz...Basarilar...
Bu Site Adresini BIlen Varmi....
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: marmaris
- Yabanci_Ulke: hollanda