INBURGEREN A2 SINAVI SONRASI TAVSIYELER.

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sungur42
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: amsterdam

INBURGEREN A2 SINAVI SONRASI TAVSIYELER.

Mesaj gönderen sungur42 »

Arkadaslar a sinavlarim bitince belediye b1 sinavlari icin yeni kontrat verecegini soyledi bende kabul ettim.Acaba bu B1 sinavi icin kurs yaklasik ne kadar suruyor.Birde bu B1 sinavini almak mecburi mi okul bitmeden.Tek bir sinav mi oluyor yoksa asamali mi ?

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: INBURGEREN A2 SINAVI SONRASI TAVSIYELER.

Mesaj gönderen sansli »

sungur42 yazdı:Arkadaslar a sinavlarim bitince belediye b1 sinavlari icin yeni kontrat verecegini soyledi bende kabul ettim.Acaba bu B1 sinavi icin kurs yaklasik ne kadar suruyor.Birde bu B1 sinavini almak mecburi mi okul bitmeden.Tek bir sinav mi oluyor yoksa asamali mi ?
Genelde 20 hafta suruyor ama 1 yillik verdikleri kontratlarda oluyor...kursun sonuna dogru sinav basvurulari yapiliyor ve sinavlara giriyosun...Tek bir isim altinda toplanmis 4 bolumden olusuyor sinav;

Lezen
Luisteren
Schrijven
Spreken...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
sungur42
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: amsterdam

Mesaj gönderen sungur42 »

Peki bu sinavida belirli bir zamanda alma zorunlulugu var mi?Yani su kadar hakkin var bunlarda alamazsan soyle cezasi var falan diyorlar mi..

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

walla onu bende tam olarak bilmiyorum ama girdigin her bolum karsiliginda sertifika aliyosun ve 4 bolumude gecersen sertifikalarini gonderip diplomani aliyosun...eger birini yada bikacini kaybedersen sadece kaybettigin bolumlerden girmek zorundasin hepsini tekrar yapma zorunlulugu yok bide belli bi sayi kadar girisinde kaybedersen kazandigin bolumlerin gecerliligi de kayboluyo ve hepsini bastan yapmak zorunda kaliyosun diye biliyorum ama bu son soyledigimin dogruluk payi nedir bilmiyorum bu sadece bi duyum...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Gezginci
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Rize
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen Gezginci »

antwoord:

1. In principe heb je op jaarbasis 42 kansen. Je kunt bijna elke week examen doen.

2. Als je je eenmaal hebt ingeschreven voor deelname, dan gaat het anders. Je moet je eerst aanmelden, geld betalen etc. en dan krijg je een bevestiging (een oproep). Dat alles duurt meestal 4 tot 5 weken. Als je het examen hebt afgelegd, krijg je de uitslag na ongeveer 6 weken. Samen 10 weken ongeveer. Ben je voor een onderdeel of meerdere gezakt, dan kun je je weer opgeven voor een nieuwe deelname. Is er volop plek, dan gaat er dus weer opnieuw een cyclus in van ongeveer 10 weken, Als je steeds blijft zakken en je geeft je steeds onmiddellijk weer op en er is dan ook steeds plek voor jou, dan zou je maximaal 4 keer per jaar examen kunnen doen.

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön