zaandam prins&heida okulunda olanlar var mi?
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda- zaandam
zaandam prins&heida okulunda olanlar var mi?
bugun kursun ilk gunuydu ve acayip sIkIciydi...... benim oldugum grup acilali 9 ay olmus bi map bitirmisler ikincininde sonundalarmis bende onlar orda ders gorurken arkada computerde bi maplari bitirip onlara yetisecekmisim var mi boyle bisey ya......bugun dil konusundaki butun sevkim gitti millet orda ders yapio guluse oynasa sakir sakir konusuyorlar bende saf saf onlara bakiyorum zamanim bosa gidiyor...boyle bi olay basina gelen arkadaslarin tecrubelerinden yararlanmak isterim....
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: zaandam prins&heida okulunda olanlar var mi?
Sikici geliyorsa gitme . Ne desek baska ..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
- İletişim:
slm arkadasim...
Bende diplomami o okuldan aldim.bosuna canin sIkIlmasin cunku zaten o okul sana pek fazla birsey ogretmicek.sen ne yapacaksan kendin yapacaksin evde dosyaya calis okulda bilgisayarin arkasina gec calis bol bol kelime ezberle suan icin senin yapmam gereken teksey bu saydiklarim.orada sana grammatica bile gostermiyorlar orda sana hollandada bazi kurumlarda (belediyede,vergi dairesinde,doktorda vs )ne yapman gerektigini ogretiyorlar yani anlicagin holandacayi bu gibi okullarda asla ogrenemezsin.eger hollandada ilerisi icin egitim gormeyi dusunuyorsan mbo hbo gibi mutlaka bir universitenin dil kursuna git. ben UvA ya gittim cok faydasi var.ama yok ben sadece kendimi kurtaracak kadar bilsem yeter diyorsan bu okul sana yeter.bu kursa 18 ay gideceksin cunku kontratin oyle. ozaman dilimi icinde de zaten kendini kurtaracak kadar ogrenirsin.
Bende diplomami o okuldan aldim.bosuna canin sIkIlmasin cunku zaten o okul sana pek fazla birsey ogretmicek.sen ne yapacaksan kendin yapacaksin evde dosyaya calis okulda bilgisayarin arkasina gec calis bol bol kelime ezberle suan icin senin yapmam gereken teksey bu saydiklarim.orada sana grammatica bile gostermiyorlar orda sana hollandada bazi kurumlarda (belediyede,vergi dairesinde,doktorda vs )ne yapman gerektigini ogretiyorlar yani anlicagin holandacayi bu gibi okullarda asla ogrenemezsin.eger hollandada ilerisi icin egitim gormeyi dusunuyorsan mbo hbo gibi mutlaka bir universitenin dil kursuna git. ben UvA ya gittim cok faydasi var.ama yok ben sadece kendimi kurtaracak kadar bilsem yeter diyorsan bu okul sana yeter.bu kursa 18 ay gideceksin cunku kontratin oyle. ozaman dilimi icinde de zaten kendini kurtaracak kadar ogrenirsin.
-
- Beginner
a.s arkadasim
senin dedigin gibi 9 aydir olan gruplarda hala kekeleyerek konusuyorlar.bende bu hizla bisey ogrenemeyecegimi farkettim eve ozel hoca tuttuk en azindan karsilikli konusarak pratik yapmis olacagim ve gruba yetisecegim kendim bisey yapmasam oldugum yerde sayacagimin farkindayim
senin dedigin gibi 9 aydir olan gruplarda hala kekeleyerek konusuyorlar.bende bu hizla bisey ogrenemeyecegimi farkettim eve ozel hoca tuttuk en azindan karsilikli konusarak pratik yapmis olacagim ve gruba yetisecegim kendim bisey yapmasam oldugum yerde sayacagimin farkindayim
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
bende obir hafta bu okula baslicamm bu kadar kotumuymus yaa
-
- Beginner
hadiiiii bende buyuk ihtimalle senin grubunda olacagim prenses cunku benim bulundugum sinifin seviyesi yuksek ogretmenin benimle ayri ilgilenmesi zor oluyordu yeni grub acilana kadar bu grubtaydim bugun yeni grup acilacagini benim oraya gececegim soyledi. ogretmen yine ayni linda cok iyi bi ogretmen.....sevkin kirilmasin kotu degil....
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
ben aksamlari gidicem ama bebegim oldugu icin gunduz gitmek istemedim..pazartesi basliyor bide 2.ci siniftan baslicam..senin nasil?