IDW- Evaluation of Foreign Credentials yapan varmi?

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
rottenboy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: IDW- Evaluation of Foreign Credentials yapan varmi?

Mesaj gönderen rottenboy »

merhaba ben muhendıslık dıplomamı cevırttım.burda UWV dıye kurum var.oraya kayıt oldum.ordan bedavaya benım adıma yaptırdılar...ben dıplomamı verdım.benımm ekstradan ıngılızce dıplomamda vardı onuda verdım...bırde onemlı olan transkrıpt te mutlaka vermelıısnız.ben hem turkce hemde ngılızce transkrıpt verdım..4 5 haftada sonuc geldı....bachelor yanı wo sevıyesınde..bosuna para odemeyın.uwv ye kayıt olun..ısınız yoksa sıze ıs te bulmada da yardımcı olurlar

umarım yardımcı olmusumdur..

Kullanıcı avatarı
Bluue
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Turkiye-Manisa-Izmir
Yabanci_Ulke: Belcika-Antwerpen simdi NL- Amstelveen

Mesaj gönderen Bluue »

rottenboy yazdı:merhaba ben muhendıslık dıplomamı cevırttım.burda UWV dıye kurum var.oraya kayıt oldum.ordan bedavaya benım adıma yaptırdılar...ben dıplomamı verdım.benımm ekstradan ıngılızce dıplomamda vardı onuda verdım...bırde onemlı olan transkrıpt te mutlaka vermelıısnız.ben hem turkce hemde ngılızce transkrıpt verdım..4 5 haftada sonuc geldı....bachelor yanı wo sevıyesınde..bosuna para odemeyın.uwv ye kayıt olun..ısınız yoksa sıze ıs te bulmada da yardımcı olurlar

umarım yardımcı olmusumdur..
arkadasim behsetmek istedigin seyi anlamis degilim tam olarak fakat "transkript" nedir? bende Duz Lise (3 yil ) Sosyal Bilimler mevzunuyum..
Bir sorum daha olacak yasal olarak diplomami nerede cevirttirebilirim ve diplomamin cevirlmesi ne kadar surede tamamlanip elime ulasiyor?
20/08/2010 AileBirlesim basvuru
1/10/2010 NL'deyim > 7/10/2010 BE'deyim
15/11/2010 Mulakat tarih belgesi
25/01/2011 Esim mulakata girdi ve 5aylik oturum
12/04/2011 5 aylik oturum kartim
12/09/2011 Mutlu son!!! 5 yillik oturumum elimde

rottenboy
Mezun-NL
Mezun-NL

transkrıpt demek unıversıte dıploması olanlar ekstra bır belge alır..butun 4 5 yıl boyunca aldıgın derlserın adlar kac saat oldukları hangı notla o derlerı gectıgın yazar..
ama eger lıse dıploman vara onun ıcın de karnelerını yanında bulundurmak zorundasın..ha karne vermesen ne olur..daha dusuk sevıyede cevırrılır dıploman..hollandada uwv dıye bı kurum var.ona basvur uye ol ..dıplomanı bedavaya cevırıler.

Kullanıcı avatarı
Bluue
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen Bluue »

rottenboy yazdı:transkrıpt demek unıversıte dıploması olanlar ekstra bır belge alır..butun 4 5 yıl boyunca aldıgın derlserın adlar kac saat oldukları hangı notla o derlerı gectıgın yazar..
ama eger lıse dıploman vara onun ıcın de karnelerını yanında bulundurmak zorundasın..ha karne vermesen ne olur..daha dusuk sevıyede cevırrılır dıploman..hollandada uwv dıye bı kurum var.ona basvur uye ol ..dıplomanı bedavaya cevırıler.

Benim lise diplomam ve karnelerim (takdir ve tesekkur belgelerim) hepsi yanimda bulunmakta.. Uwv dediginiz kuruma sahsen gidip orada derdimi anlatarakmi yoksa internet uzerindenmi uye olmam gerekiyor... Hangisi daha iyi benim acimdan?

rottenboy
Mezun-NL
Mezun-NL

sahsen gıt .basvur..ıyı hollandaca bılen bırı ılegıt..ısın yoksa senın ıcn ıs te bakarlar

Kullanıcı avatarı
Bluue
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen Bluue »

rottenboy yazdı:sahsen gıt .basvur..ıyı hollandaca bılen bırı ılegıt..ısın yoksa senın ıcn ıs te bakarlar
Esim NL vatandasi ve yerlisi zaten o konuda bir sorunum yok ama insallah dediginiz gibi su an icin isim yok BSN numarami bekliyorum... Yani isimde yok :)

Peki diger arkadaslar veya boyle diplomasi olanlar nerede yapiyorlar Diploma Cevirisini? sadece bu isi Uwv mi yapiyor ?

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön