DIREKSIYON SINAVI
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: KONYA
- Yabanci_Ulke: NL-AMSTERDAM
DIREKSIYON SINAVI
sabah hayirlisiyla direksiyon sinavim var insallah kazanirim .heyecan korku hepsi harmanlasti insallah kazanirim ve dua edin lutfen ..." ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN "
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
Re: DIREKSIYON SINAVI
insallah kazanirsin haci Allah yardimcin olsun dua et binmeden once derin bir nefes al bas gaza:))) heyacan yaparsan sasirirsin ama dunyanin sonu degil alti ustu bi direksiyon sinavi de o kafayla gir rahatca sinavdada yaninda kimse yokmus arabayi tek basina suruyomussun geziyomussun gibi sur
ne kolay soyledim dimi )))))
ne kolay soyledim dimi )))))
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
Re: DIREKSIYON SINAVI
Sinavinda basarilar sonuclarini bize de detayli anlatirsan memnun oluruZ saglicakla kalin