Selam ( hollandadayim )

Kendinizi Tanitin Dusuncelerinizi Belirtiniz.. Ufoss Ailesi icin neler yapabilirsin. Ufoss Ailesi senin icin neler yapabilir. Seni arasak nerde bulabiliriz

Moderatör: sansli

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: Selam ( hollandadayim )

Mesaj gönderen sansli »

aleykum selam arkdsm,,,cok yerinde bi soz bu gercekten de...rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi,,,ben tesekkur ederim arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Lefaz
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen Lefaz »

Amin insaALLAH hepimiz iyi insanlarla karsilariz temennimiz bu. bilemiyoruz tabiki buraya gelen herkes ani yasiyor. ! herkes olecegini bilse mezarini kazarmis derler gayb_i yalnizca ALLAH biliyor yarinin ne olacagini biz bilemeyiz ama gercekten hepimiz biseylerimizden vazgecip geldik buralara oncesinde gurbete gitmek baska bi ulkeye gitmek belkide daha cok gerekli biseydi is yoktu yada iyi para kazaniliyordu cekiciligi vardi ama suan benim gozlemledigim kadari ile sadece 3000 km otede biryerde yasiyoruz cekici olan bisey yok bana gore calisan adama aklini kullanan adama heryer avrupa sayilir..buyukbabam derdiki rahmetli akil insana bir sermaye paraya gerek yok derdi nur icinde yatsin biz sadece dedigim gibi bize sunulan hayati yasiyoruz yinede bugune sukurler olsun ALLAH kimseyi utandirmasin ciktigi bu yolda kadin olsun erkek olsun belkide ikinci evliliklerini yapanlar var caresizler mutsuzlar var ben buralarda cok hakir durumda insanlar gordum bir tek dilegim var... yurt disina evlilik yaparak gelmis olan arkadaslarimiz varsa ki hepisinin ozelini bilemeyiz illahaki herkes evlenip geliyor burdaki bizlere guvenmis ve sahip cikmis insanlara nankorluk etmeyelim bunu icimden geldigi icin yazdim bir oz elestiri olarak kabul edin. cunku eslerinden cok ayrilmis insanlar gordum cogunun soyledigi tek birsey var geldi hollanda vatandasi oldu isi bitince cikip gitti diyorlar avrupada insani ceken cok sey olabilir kumar;gece hayati serbestlik gibi hic kimse yoksa yukarda ALLAH var gercekten bu sekilde dusunen insanlar varsa da yukardada bir ALLAH Var bunuda bilsin derim.. bize bir turk evladi olarak buralarda yakisan tek sey aklimizla bilegimizle sahip oldugumuz kavramlarla ilerlemek ve adimizi en iyi sekilde duyurmak duser. BIZ MUSLUMANIZ SONRADA TURKUZ. elhamdulullah. niyetlerimizde amellerimizde ter temiz olsun cumleten selamun aleykum

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

yuregine klavyene saglik arkdsm cok guzel yazmissin,,,
hollandadayim(2008-5)

Lefaz
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen Lefaz »

Sizde saoLun sansli bugun bir insanin aci dolu bir hikayesini dinleyince belkide bos bulundum bunlari yazdim ama en azindan sitemlide olsa rahatladim diyebilirim. once igneyi kendimize sonra cuvaldizi karsimizdakina batirmak gerekir. elimizde cuvaldizla dolasmak olmaz yani oyle insanlari esefle kiniyorum sadece o kadar ben bu sitede hep yardim gordum paylasim gordum ahlak gordum saygi gordum cok katilamasamda hep takip ettim okudum basta sanirim site sahibi ufoss olsa gerek siz yoneticilersiniz hepinizin calismalari cok cok guzel kendini bilene burasi bir nimet yani site ve asamalar oylesine bir hazirlanmiski bu sitede insan hollandada yaslanana dek hatta olene dek hersey lazim olacaktir islerinizde kolayliklar basarilar dilerim. ben bugun cok konustum sayiyom kendimi ))) az kosmam lazim enerjimi birazda sporda harcayim:)) selamlar hepinise

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

estagfurullah arkdsm ne guzel anlatmissin icin rahatlamis...evet site kurucularimiz ufoss abimiz ve geluk ablamiz biz ( ben ve bikac arkdsmzda) nacizane yardimcilariz diyelim,,, allah onlardan razi olsun iyiki bu siteyi kurmuslar cok kisiye umut cok kisiye yardimci cok kisiye isik oldular,,,evet gercekten cok yararli bi ste burasi ,,,
hollandadayim(2008-5)

“Kendinizi Tanitin, Dusuncelerinizi Paylasin” sayfasına dön