avrupada tv ızlemek?

Kendinizi Tanitin Dusuncelerinizi Belirtiniz.. Ufoss Ailesi icin neler yapabilirsin. Ufoss Ailesi senin icin neler yapabilir. Seni arasak nerde bulabiliriz

Moderatör: sansli

rottenboy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda

avrupada tv ızlemek?

Mesaj gönderen rottenboy »

arkadaslar bıldıgımız gıbı burdakı herkes avrupada bır ulkeye gıtmek ıcın ugrasıyor..benım merak ettıgım bı konu var hep.acaba avrupada tr kanallarını ızleyebılecekmıyız?ama yanlıs anlamayın avrupa kanal d ,avrupa atv ,avrupa show kanallarını kastetmıyorum.cunku bu kanallar aksam 9 10 dan sonra baslıyor acayıp reklam vermeye ,para dagıtan yarısmalara fılan ,,sıkıcı oluyor..bu kanlların aynen tr dekı olanlarını ızlyebılcekmıyız? bunun ıcın sanırım dıgıturk yada dsmart uydu alıcısı alırsak ızleyebılrız dıye bılıyorum.yada dogrusu nedır fıkrı olan var mı?bırnde kısmetse nl ye gıdersem rotterdamda oturacagım ve benım oldugum bolgede de her kata oyle gelısı guzel canak takma yasaklanmıs artık.sanırım bınada tek canak olacak yada artık baska ne cozum olacak bılmıyorum..bu konuda bılgısı fıkrı olanlar paylasırsa memnun olurum herkes ııcn faydalı olur tahmınımce

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Re: avrupada tv ızlemek?

Mesaj gönderen ufoss »

rottenboy yazdı:arkadaslar bıldıgımız gıbı burdakı herkes avrupada bır ulkeye gıtmek ıcın ugrasıyor..benım merak ettıgım bı konu var hep.acaba avrupada tr kanallarını ızleyebılecekmıyız?ama yanlıs anlamayın avrupa kanal d ,avrupa atv ,avrupa show kanallarını kastetmıyorum.cunku bu kanallar aksam 9 10 dan sonra baslıyor acayıp reklam vermeye ,para dagıtan yarısmalara fılan ,,sıkıcı oluyor..bu kanlların aynen tr dekı olanlarını ızlyebılcekmıyız? bunun ıcın sanırım dıgıturk yada dsmart uydu alıcısı alırsak ızleyebılrız dıye bılıyorum.yada dogrusu nedır fıkrı olan var mı?bırnde kısmetse nl ye gıdersem rotterdamda oturacagım ve benım oldugum bolgede de her kata oyle gelısı guzel canak takma yasaklanmıs artık.sanırım bınada tek canak olacak yada artık baska ne cozum olacak bılmıyorum..bu konuda bılgısı fıkrı olanlar paylasırsa memnun olurum herkes ııcn faydalı olur tahmınımce
Dreamboz alirsin. canak alirsin. yilda 100-150 euro odersin..
O zaman direk turkiyeden kanallari izleyebilirsin.
Avrupa turk kanallarini degil. Direk Turkiyeden
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

Celasun
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: KAYSERI !!!
Yabanci_Ulke: Nederland

Re: avrupada tv ızlemek?

Mesaj gönderen Celasun »

arkdasim benimde sole bi cozum sunabilirim sizlere, turkiyede yeni baslayan TTnet kampanyasinda Tivibu denilen bir program cikardilar istedigin yerden direk TV kanallarina bakabiliorsunuz ve 60in uzerinde kanallar var ama bu sadece turkiye icinde calisan bir program ama biz turkler olarak herseye bir cozumumuz vardir bilirsiniz, bilgisayarinizin dnslerini turkiyeden online olan bir dns ile programaktif olmakta ve denedik ve kullaniyoruzda diye bilirim ama bunlar icinde turkiyeden bir es dostunuzun internet aboneliginden tivibu uygulamasini actirabilirsiniz ve yurtdisinda istedigiiniz gibi izliye bilirsiniz ugulamaya gecirmek isterseniz daha teferrauatli anlatabilirim ve yardimci olabilirim. Sevgilerimle...

“Kendinizi Tanitin, Dusuncelerinizi Paylasin” sayfasına dön