merhaba ben fatih

Kendinizi Tanitin Dusuncelerinizi Belirtiniz.. Ufoss Ailesi icin neler yapabilirsin. Ufoss Ailesi senin icin neler yapabilir. Seni arasak nerde bulabiliriz

Moderatör: sansli

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Re: merhaba ben fatih

Mesaj gönderen kocadeli »

sansli yazdı:kendin calisabilirsin evde,,,ozellikle yazarak calismani kesinlikle tavsiye ediyorum cunku ilerde cok isine yaricak sekilde yazi yazma kabiliyetin gelisir hemde kelime ogrenmis olursun,,,ben bu dili ogrenmeye basladigimdan beri ( tr deki sinava hazirlanmaya basladigimdan beri) herseyi ama herseyi yazarak calistim ogrendim,,,ve suan inburgering bitti niveau 3 yapiyorum burda cok isime yarioy cunku bu bolumde yaziyi eksiksik ve duzgun yazmak cok onemli...metro gazetesini okumani tavsiye ederim mutlaka anlayacagin kelimeler gorebilirsin anladikca hevesin artar hevesin arttikca daha iyi okumak istersin boylelikle farkinda olmadan ilerleyeceksin,,,

sansli kardesim fikirlerin icin cok tessekkur ediyorum siteden bitane program indirdim ve cok beyendim isime cok yaracagini dusunuyorum yazarak calisma onerisinide uyacagim bende yazarak calismayi cok severim akilda daha kalici olduguna inanirim her zaman ins hersey benim icin guzel olacak ...
#kocadeli#

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: merhaba ben fatih

Mesaj gönderen sansli »

ins ins ins arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

“Kendinizi Tanitin, Dusuncelerinizi Paylasin” sayfasına dön