heyyy millet napıyorsunuz????

Kendinizi Tanitin Dusuncelerinizi Belirtiniz.. Ufoss Ailesi icin neler yapabilirsin. Ufoss Ailesi senin icin neler yapabilir. Seni arasak nerde bulabiliriz

Moderatör: sansli

rottenboy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda

heyyy millet napıyorsunuz????

Mesaj gönderen rottenboy »

merhaba mıllet kım nerde ne yapıyor bakalım haydoııı

ben rotterdamdayım 2 ay oldu gelelı oturum kartımı da aldım 1 hafta once...agensemı gıtsem yoksa paralı olan delftse methoda mı gıtsem dıye dusunuyorum 3 4 gundur bayagı arastırıyorum ama kararsızım hala...bırde sıgortaya ve doktora yazılma ısı kaldı...yavas yavas halledıyoruz ıslerı...taaa yolun basında olan arkadasalrım bende bır zamanlar yolun basındayım korkmadan sabırla ılerleyın..goreceksınız kı hersey olmus bıtmıs mutlu sona ermıssınız...

dua ile

Kullanıcı avatarı
umuder
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: balikesir
Yabanci_Ulke: turkije

Re: heyyy millet napıyorsunuz????

Mesaj gönderen umuder »

Hayirli olsun oturum kartin kardes sana tavsiyem fazla dusunme 4 gunu kaldi delftin kayit suresi bitmesine bundan sonra agustosta acilicak tekrar!!! universite mezunusun sen beni dinle,durumun varsa hic dusunme derim....

Hayirli aksamlar...
14 Eylul 2009 sinava girdim
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Mesaj gönderen kocadeli »

rotenbey kardesim hayirli olsun bende geleli bende geleli 3 ay oldu ama hala oturum kartim gelmedi malesef sen benden bir adim ondesin senden mail adresini istiyorum ve tecrubelerinden yararlanmak istiyorum...
#kocadeli#

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

“Kendinizi Tanitin, Dusuncelerinizi Paylasin” sayfasına dön