aksaray lı arkadaşlarım var mıı???

Kendinizi Tanitin Dusuncelerinizi Belirtiniz.. Ufoss Ailesi icin neler yapabilirsin. Ufoss Ailesi senin icin neler yapabilir. Seni arasak nerde bulabiliriz

Moderatör: sansli

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Re: aksaray lı arkadaşlarım var mıı???

Mesaj gönderen ortakoy »

gül güzeli
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen gül güzeli »

slm arkadaslar bu soruyu sordum ama uzun sure giremedigim icin cevap yazamadim ben aksaray merkezdendim yaklask 4 ay oldu hollandaya gelebildim cooooooookkkkkk sukurr simdide burayi tanimaya adapte olmaya calisiyorum sinava girecekler cok cok cd dinleyin kulak asinaliginiz olsun yoksa ikinci bolumu gecemezsiniz allah hepinizin yardimcisi olsun bu arada memleketimi nasi ozledim anlatamam sizlere :( burda hayat denilen sey yok yani varda beni gibi kapali,islam dinine gore yasayanlar icin yok burdakilerin akli bi karis havada allah kimseyi memleketinden ayirmasiiiinnnn durun bide amin diyim :)

kose
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: turkiye

Mesaj gönderen kose »

kardes cok cabuk anlamissin burdakilerin aklinin havada oldugunu

gül güzeli
Mezun-NL
Mezun-NL

ewet arkadasim biraz cabuk anladim galiba surekli insanlarla iletisim kurmaya calistigim icin birz kolay oluyo insanlarin nasi oldugunu cozmek vallla cok SIKICIYMIS burasi turkiyedeyken hep gelmek ici aglardim sevdigime kavusuyum diye simdide gitmek icin agliyorum cok garip biseymis yaa sevgi denilen sey.... bi kisi icin butun hayatini degistiriyosun napalim kader demekten baska caremizde yok yaradan bizim rizkimizida yabanci memlekette vermis ama herseye ragmen sevdigimin yanina geldigim icin ben cooookkk mutluyum seviyorum uleeennn bu hollandayi :P :)

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

gül güzeli
Mezun-NL
Mezun-NL

amiiinnn kardesim sozlerinde gercekten cok haklisin sevdigimin yanindayim ama ben gercekten ailemi aksarayimi cok asiri ozledim nasi bi is anlayamadim turkiyede sevdiginin ozlemi burda sila aile ozlemi allah yardim etsin ama cok zor yafff ama aksaraya gidecegim gunu iple cekiyoruuuuuuuuuummmmmmm

kose
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen kose »

kardes aslinda yasanacak bir memleket degil eger boyle giderse ben bir 5 yil veya 10 yl sonrasini dusunemeyorum insanlar kendileri gitmek isteyecek

gül güzeli
Mezun-NL
Mezun-NL

simdiden istiyolar be kardesim benim kaldigim cevredeki turklerin cogunlugu bikmis ve bian once emekli olup gitmek istiyolar..ayrica goruceksin bi muddet sonra bu hollandalilar bile turkiyeye gitmek istiycekler cunku burdaki yasam standartlari gittikce kotulesiyo ve krizden cok buyk etkilenmisler ee turkiyede hem krizden cok az etkilendi hemde dogal guzellik bakimindan tam yasanilacak yer aslina bakarsan varya benim en coook istedigim insallah ole bisey olur turkiyeye gitmek isterlerdeeee bu seferde turkiye bi sinav koyar zorluk cikartir o zaman anlarlar bizlerin ne cektiklerini ben kimsenin kotu olmasini istemem yabanciysa bile ama biz turklere onlar cok eziyet ediyolar umarim bigun bzim yasadiklarimizi anlarlar

kose
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen kose »

kardes ben turkiyedekirleri yur disi etsinler isterim cunku burca nasil acimasizlarsa turkiyedede oyle olsun yabanci ulkelerde nasil turkleri sevmiyorlarsa turlerde yabancilari sevmesin bizlere dost gorulen okadar cok dusman varki ben acinmasindan yana degilim almanyada nasil turkleri yakiyorlar artik acinacak zaman degil dulgusallik anca acligi sefaleti getirir eger turkiyedeki kacaklari yurt disi etseler inanin kimse issiz kalmaz okadar yabanci var kacak var bunlar yalnizca burda yabanci cok diyorlar ama turkiyeye baksalar kat kat fazla

gül güzeli
Mezun-NL
Mezun-NL

haklisin valla kardesim ama bizim milletimiz nedense bi avrupalasma sevdasinda ne buluyolarsa avrupa birligindede girmek istiyolar ben anlamiyorum.bizim memleketimiz kat kat iyi bunlardan ve bide bizim atalarimiz ne cabalarla almis topraklarimizi onlara vermemek icin bunlarda baskasinin himayesine girmek icin cabaliyo anlam veremiyorum bi turlu amaaannn valla nasi olacak bilemiyorumki allah yardim etsin hepimize ne diyim ben simdiden skldim burdan nasi omur gecirecem bilmem........

“Kendinizi Tanitin, Dusuncelerinizi Paylasin” sayfasına dön