HOSGELDIN BITANEM

Kendinizi Tanitin Dusuncelerinizi Belirtiniz.. Ufoss Ailesi icin neler yapabilirsin. Ufoss Ailesi senin icin neler yapabilir. Seni arasak nerde bulabiliriz

Moderatör: sansli

rojin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: KONYA
Yabanci_Ulke: NL-AMSTERDAM

HOSGELDIN BITANEM

Mesaj gönderen rojin »

slm arkadaslar bende bu siteden cok bilgi aldim ve bu site sayesinde nl de olmanin eksi yanlarini burdaki arkadaslarin pozitif dusunceleriyle atlattim.oncelikle sevgili geluk ve ufoss kardeslerime cok tsk ederim yuce rabbimde yolunuzu daima acik eylesin ve burda bilgi paylasan herkesin emekleri icin tsk yureginize saglik.cogumuz ailelerimizi geride birakip yanliz yola koyulduk yeni aileler olusturduk ve bu benden ve esimden olusan cekirdek aileye yeni bir kucuk misafirimiz geliyor.ALLAH herkese bebek nasip etsin olanlarinkinide bagislasin cok sahane bi mutluluk bambaska bi bi duygu.burda birer aile olduk annelik sevincimi ve heyecanimi sizinle paylasmak istedim kucuk melegim bana simdiden ugur getirdi.YUCE RABBIME SIGININ INANINKI RABBIM DILEYENIN DILEGINI BOS CEVIRMEZ SIZ YETERKI EL ACIP ALLAHTAN ISTEYYIN O KUDRETI SONSUZ OLANDIR .RABBIME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN SOLUDUGUMUZ HAVADAN ICTIGIMIZ SUYA KADAR HERSEY ICIN BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN.herkese sevgilerimle kolay gelsin

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: HOSGELDIN BITANEM

Mesaj gönderen sansli »

rojin yazdı:slm arkadaslar bende bu siteden cok bilgi aldim ve bu site sayesinde nl de olmanin eksi yanlarini burdaki arkadaslarin pozitif dusunceleriyle atlattim.oncelikle sevgili geluk ve ufoss kardeslerime cok tsk ederim yuce rabbimde yolunuzu daima acik eylesin ve burda bilgi paylasan herkesin emekleri icin tsk yureginize saglik.cogumuz ailelerimizi geride birakip yanliz yola koyulduk yeni aileler olusturduk ve bu benden ve esimden olusan cekirdek aileye yeni bir kucuk misafirimiz geliyor.ALLAH herkese bebek nasip etsin olanlarinkinide bagislasin cok sahane bi mutluluk bambaska bi bi duygu.burda birer aile olduk annelik sevincimi ve heyecanimi sizinle paylasmak istedim kucuk melegim bana simdiden ugur getirdi.YUCE RABBIME SIGININ INANINKI RABBIM DILEYENIN DILEGINI BOS CEVIRMEZ SIZ YETERKI EL ACIP ALLAHTAN ISTEYYIN O KUDRETI SONSUZ OLANDIR .RABBIME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN SOLUDUGUMUZ HAVADAN ICTIGIMIZ SUYA KADAR HERSEY ICIN BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN.herkese sevgilerimle kolay gelsin
cok guzel anlatmissin arkdsm agzina yuregine saglik...duan icin amin amin amin diyorum rabbim isteyen herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah insallah insallah(icindede banada).

ve bebisinizi rabbim sagsalim kucaginiza almayi ve anali babali buyutmeyi nasip etsin ins ins ins :geek: :geek: :geek: allah tamamina erdirsin arkdsm...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

:) senin adina cok sevindim arkadasim
Allah anali babali buyutur ve cekirdek ailende huzur,mutluluk, sevinc dolu hayat surersiniz..!

dualarinda bizede yer verdigin icin tesekkurler
Allah'a emanet ol(un)

kolay gele

leonardo06
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Rotterdam

Mesaj gönderen leonardo06 »

cani gonulden tebrik eder, vatana millete hayirli evlatlar yetistirmenizi dilerim.

selamlar...

rojin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: KONYA
Yabanci_Ulke: NL-AMSTERDAM

Mesaj gönderen rojin »

amin amin amin :geek: :geek: :geek: hepinizin yuregine saglik ve cok tsk siir icin de cok sagol arkadasim.kalbi dualarimla aeo tekrar tekrar guzel dualariniz icin cok tsk kolay gelsin

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

tebrik ederim arkadasim hayirli ugurlu olsunn sagsalim bebisini kucagina alirsin insallah..
Allah anali babali buyutsun

ssevil
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: hollanda eindhoven

Mesaj gönderen ssevil »

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Mesaj gönderen kocadeli »

alemin krali geliyor :) hayirli ugurlui olsun arkadasim allah anali babali buyutsun :)
rojin yazdı:slm arkadaslar bende bu siteden cok bilgi aldim ve bu site sayesinde nl de olmanin eksi yanlarini burdaki arkadaslarin pozitif dusunceleriyle atlattim.oncelikle sevgili geluk ve ufoss kardeslerime cok tsk ederim yuce rabbimde yolunuzu daima acik eylesin ve burda bilgi paylasan herkesin emekleri icin tsk yureginize saglik.cogumuz ailelerimizi geride birakip yanliz yola koyulduk yeni aileler olusturduk ve bu benden ve esimden olusan cekirdek aileye yeni bir kucuk misafirimiz geliyor.ALLAH herkese bebek nasip etsin olanlarinkinide bagislasin cok sahane bi mutluluk bambaska bi bi duygu.burda birer aile olduk annelik sevincimi ve heyecanimi sizinle paylasmak istedim kucuk melegim bana simdiden ugur getirdi.YUCE RABBIME SIGININ INANINKI RABBIM DILEYENIN DILEGINI BOS CEVIRMEZ SIZ YETERKI EL ACIP ALLAHTAN ISTEYYIN O KUDRETI SONSUZ OLANDIR .RABBIME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN SOLUDUGUMUZ HAVADAN ICTIGIMIZ SUYA KADAR HERSEY ICIN BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN.herkese sevgilerimle kolay gelsin
#kocadeli#

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen nederlands »

Allah en basta saglikli , bahti guzel , kendi guzel :) vatana millete anaya babaya hayirli bir bebek nasip etsin , dileyen herkesede ins. Tebrik ederim.

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

Allah anali babali saglikli sihhatli daima gulen bir cocuk olarak buyumesini nasip eder insallah :geek:

Goruyormusunuz zaman nasil geciyor... Eskiden sitede sinavi gecenleri zor bulurduk. Sonra sinavi gecip Hollandaya gelenler...
Simdide onlarin biricikleri dunyaya geliyor... :D
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

“Kendinizi Tanitin, Dusuncelerinizi Paylasin” sayfasına dön