Turkiye'ye para gonderme
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
Turkiye'ye para gonderme
arkadaslar nl den turkıyeye nasıl para gonderıyorsunuz ?tecrubelerınızı paylasırmısınız?western unıon ve moneygram var ama asrı yuksek komısyon alıyolar..postane yoluyla fılan yada abska turlu daha ucuzanasıl gonderebılrız?ve kac gunde gıdıyor para tr ye ?
sımdıden tesekkur ederım
sımdıden tesekkur ederım
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: Turkiye'ye para gonderme
western union cok asiri pahali sanirim 0-100 euro arasi 9.5 euro
1000-2000 civari yollamak istersen 60-70 euroyu buluyodu sanirim
halkbankdan yollarsan 15 euro sanirim 2000 gibi biseyse 25 euro fln tutuyo diye biliyorum,,,
1000-2000 civari yollamak istersen 60-70 euroyu buluyodu sanirim
halkbankdan yollarsan 15 euro sanirim 2000 gibi biseyse 25 euro fln tutuyo diye biliyorum,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
demır halkbanktan gonderılen parane kadar zamanda trye gıdıyor?tr de nerelerden cekılebılıyor para?ve ne kadar surede ggıdıyor?bu bankada hesap actırmak gereklı mı para gonderebılmek ıcın?
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Yinede en hizli en iyi yontem westerunion gibi.
TR de her postahaneden yarim saat icinde git parani al
- sansli
- Ogretmen
demir halkbankdan gonderirsen ertesi gun halkbankasindan alabilir gonderdigin kisi...baska bankalardan alinabiliyomu bilmiyorum cunku halkbankasindan yolluyosun sen...hesap acitrman gerekli deil sadece ilk gonderdiginde isim soyisim soruyolar bilgisayara giris yapiyolar sonraki gondermelerinizde isminiz cabuk bulunabilsin islemleriniz hizli olsun diye ...eger sabahdan gonderirsen ogleden sonra alma sansida var sanirim ama ogleden sonra gonderirsen ogle tatilinden sonra ozaman ertesi gun cekebilirler parayi...rottenboy yazdı:demır halkbanktan gonderılen parane kadar zamanda trye gıdıyor?tr de nerelerden cekılebılıyor para?ve ne kadar surede ggıdıyor?bu bankada hesap actırmak gereklı mı para gonderebılmek ıcın?
evet en hizli yontem bencede western union ufoss abicim ama dedigim gibi 2000 fln yollamak isteyen bi insan nerdeyse 75 euro odemek zorunda kaliyo bankadan 25 euro gibi bi miktara gonderebilirken diger taraf 75 euroya yakin bi para istiyo....bide yarim saat icinde deil gonderdigin an karsi taraf cekebiliyo ...ufoss yazdı:Yinede en hizli en iyi yontem westerunion gibi.
hollandadayim(2008-5)
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: Hollanda Amsterdam
kardesim ben duzenli olarak her ay trye para cikartiyorum DHB 1 euro ile 9999 euro ayni para 10 euro masraf aliyorlar is bankasina yollarsaniz tr de islemde hata olursa duzeltmesi icin 30 euro talep ediyorlar ama halk bankasina yollarsaniz sorun olmuyor ayni paraya islem hatasi duzeltiliyor.ozetle DHB bankasindan turkiyedeki halk bankasinin size en yakin subesine para cikartmanin bedeli 10 euro yolladiginiz miktar 9999 euro ya kadar ayni para 10 euro...
- sansli
- Ogretmen
1 euro ile 999 euromu demek istedin yoksa 9999 euro yani 10 bin euro ya 1 cent kala olan 9999 eurodan mi bahsediyosun eger oyleyse mumkun deil 9999 euronun 10 euro ile gonderilmesi bi yanlislik var sanki arkdsm eminmisin ?
hollandadayim(2008-5)
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Merhaba
Ben soyle bir yontem kullaniyorum ;
(Turkiyeden banka hesabi olanlar ve interaktif bankacilik kullanabilenler icin)
Belcika yada Hollandadaki hesabinizdan Turkiyedeki bankaniza internet uzerinden havale yapiyoruz .
Turkiyedeki Banka hesabimizdanda yine internet ile Postaneye havale ile, yada gonderecegimiz kisinin hesabina para yi yolluyoruz .(gonderecegimiz kisinin banka hesabi varsa kendi hesabimizdan direk onada gonderebiliriz)
Bu islem bankaya gidip ugras gerektirmiyor.Internet basinda 5 dakikada halloluyor.Hem kesintiler daha az .Turkiyedeki Bankalarin cogu artik havale parasida almiyor.Tr hesabinizdan Tr hesaba para gecisi ucretsiz. Sadece Buradaki hesabinizdan Tr hesabiniza para aktarimda komisyon aliniyor..
Tabi tum bunlar icin IBAN numarasi gerekiyor .
Not / Avrupadan internet araciligi ile para gonderirken komisyon ucretini buradan odemek en ucuzu.Ornegin BNP Fortis 1000 euro icin 9 euro islem ucreti aliyor,ve alicidan baska bir kesinti yapmiyor eger komisyon ucreti alicidan kesilsin derseniz Ornegin Is Bankasi 16 Euro kesinti yapiyor.
Selam
Ben soyle bir yontem kullaniyorum ;
(Turkiyeden banka hesabi olanlar ve interaktif bankacilik kullanabilenler icin)
Belcika yada Hollandadaki hesabinizdan Turkiyedeki bankaniza internet uzerinden havale yapiyoruz .
Turkiyedeki Banka hesabimizdanda yine internet ile Postaneye havale ile, yada gonderecegimiz kisinin hesabina para yi yolluyoruz .(gonderecegimiz kisinin banka hesabi varsa kendi hesabimizdan direk onada gonderebiliriz)
Bu islem bankaya gidip ugras gerektirmiyor.Internet basinda 5 dakikada halloluyor.Hem kesintiler daha az .Turkiyedeki Bankalarin cogu artik havale parasida almiyor.Tr hesabinizdan Tr hesaba para gecisi ucretsiz. Sadece Buradaki hesabinizdan Tr hesabiniza para aktarimda komisyon aliniyor..
Tabi tum bunlar icin IBAN numarasi gerekiyor .
Not / Avrupadan internet araciligi ile para gonderirken komisyon ucretini buradan odemek en ucuzu.Ornegin BNP Fortis 1000 euro icin 9 euro islem ucreti aliyor,ve alicidan baska bir kesinti yapmiyor eger komisyon ucreti alicidan kesilsin derseniz Ornegin Is Bankasi 16 Euro kesinti yapiyor.
Selam