HOLLANDA AYASOFYA CAMII YAPIMI ICIN IMZA KAMPANYASI

Bu bolumde reklamlarinizi yayinlayabilir. Sirketinizi tanitabilirsiniz. Egitim eglence seyehat vs vs..

Moderatör: sansli

fatmaelif
Beginner
Beginner

HOLLANDA AYASOFYA CAMII YAPIMI ICIN IMZA KAMPANYASI

Mesaj gönderen fatmaelif »

http://www.milligoruswestermoskee.nl/handtekening.php

15 yildir yapimi cesitli bahanelerle engellenen camimizin yapimi icin imza kampanyasi baslattik, Allah rizasi icin herkesin istirak etmesini istiyoruz.

Kullanıcı avatarı
darısıbasima
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: turkiye

Re: HOLLANDA AYASOFYA CAMII YAPIMI ICIN IMZA KAMPANYASI

Mesaj gönderen darısıbasima »

o kadar turk madur olmus geldigimde herkez milli gorusculere ates puskuruyordu... adam paralari topladi istanbula kacdi diyorlar bunu 1 kisi soylemiyor herkez soyluyor senelerdir nerdeler merak ediyorum bahane etmesinler belgelerle ciksinlar tv ye ciksinlar ... ortada milyon eurolar oynuyor ... yazik millete

ben iyi biliyorum her cuma da her bayramda para para para baska vaaz duymadim.. yazik
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım

fatmaelif
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen fatmaelif »

Benim esim de o paralari calanlarla mucadele ediyor iste, cami icin para toplayip o parayi kendi hesabina gecirenlere o paralari yedirmemeye ve camimizi yaptirmaya calisiyor gece gunduz, bu dava yuzunden esimin yuzunu dogru durust goremiyorum lutfen elestirirken bu kadar acimasiz olmayin bir iki kendini bilmez soysuzlar yuzunden tum iyi niyetli insanlari suclamayin. Kampanyamiza destek vermeyecekseniz de boyle olumsuz seyler yazarak destek vermek isteyen kisileri de kotu etkilemeyin lutfen.

saygilar selamlar

Kullanıcı avatarı
darısıbasima
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: turkiye

Mesaj gönderen darısıbasima »

Bugun okudum yazinin tamamini .. bilmiyorum hayilrisi olsun. milyon eurolari adamin birine baglarlarsa insan oglu cigsut emmis sonucda boyle olur. ALLAHCC yanlis adim attirmasin.Sizlerede sabir versin kotu bir iz birakilmis. BEN zaten sevmem cemaat parti vs... cok icine girmeyi girdikce insan batiyor tek yol ALLAHCC yolu Peygamberimizin sunnetleri yeter. Hepsini biliyorum zamanin insanlarina guvenilmiyor. Selametle sizede .. ALLAHCC sabir versin.
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım

erkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam

Mesaj gönderen erkan »

“Reklam Bolumu ( Ozel Ders, Kurs, Sirketleriniz )” sayfasına dön