Ehliyet sinavin turkce teori sinavi icin egitim paket!

Bu bolumde reklamlarinizi yayinlayabilir. Sirketinizi tanitabilirsiniz. Egitim eglence seyehat vs vs..

Moderatör: sansli

Anatolia
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Konya
Yabanci_Ulke: Hollanda

Ehliyet sinavin turkce teori sinavi icin egitim paket!

Mesaj gönderen Anatolia »

Degerli arkadaslar,

gördügüm kadar ile burada'ki arkadaslarin cogu turkce teori sinavi icin calismak veya iyi bir sekilde hazirlanmak istiyorlar. Bizde, yani Anatolia sürücü kurs'unda, cok hesapli ve kendini kanitlamis bir turkce teori paketi bulunmaktadir. Iceriligi söyle:
- 1 adet teori egitim kitabi (genel trafik kural'larini ve tehlike tanimi, iceren konularda sizi egitiyor. Sonra kitabin arka bolumunde, deneme sinavlari var, tabiki anahtar cevaplari ile beraber)

- 1 adet turkce teori sinavlari cd-rom (turkce teori temel'ini ögrendik'den sonra, toplam 7 kategori, 455 soru dan olusan cd-rom ile bilginizi test ediyorsunuz ve en kuvvetli ve en iyi sekilde turkce teori sinav'ina hazirlanmis oluyorsunuz.)

Bu paket'in ücreti sadece 50 euro'dur. Istek üzere ayri ürünleri de temin edebilirsiniz. Arkadaslarimizdan cogu, bu yöntemden cok memnun kaldi'lar ve kazanc orani cok yüksek cikti. Cunki sinav merkez'indeki cogu sorular'in hepisi bu cd-rom ve kitap'da da ön plan'a cikiyor.

Hollanda genelinde posta ile yollama hizmetimizde bulunmaktadir.
Ayrintili bilgi icin lütfen bizim ile iletisim'e geciniz. E-mail adresimiz : info@rijanatolia.nl

Simdiden tüm arkadaslara iyi calismalar ve iyi sanslar dileriz.
Saygilarimizla,

Anatolia (www.rijanatolia.nl)

“Reklam Bolumu ( Ozel Ders, Kurs, Sirketleriniz )” sayfasına dön